Akıllı Tahtalarda Kullanıcı Hesabı Şifresi?

Kodla Büyü

SerkanF1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Program kurmak istediğimde veya başka işlemler yapmak istediğimde sürekli administrator şifresini istiyor...

Düzeltme: Şifreyi başka sitelerden buldum ve işe yarıyor...

İsteyenler okul mail adresini bana verebilir. Okulunuza e-posta ile gönderebilirim...

alpaygunes' Alıntı:
hocam forumlarda paylasmak hic hos degil. okul mudurunuzden isteyin.
Okul müdüründe olsa niye burada paylaşayım hocam! Belki standart şifre vardır diye yardımcı olursunuz diye yardım istedim sizlerden...

burdan kimse şifre vermesin doğru değil ayrıca kırmakta doğru değil. şifreler öğrencilere geçtiğinde öğrenciler malesef yanlış davranışlarda bulunuyor.

Şifreyi vermediklerine göre bir bildikleri vardır.
Zaten içerisinde nşa altında lazım olacak tüm programlar mevcut.
Ekstra program lazım ise kendi bilgisayırınız kullanım daha sağlıklı olur.
Şifreyi kırıp program kurarsanız, en sonunda ihale size kalır.
Bişi olur mu bilmem, ne olur ne olmaz burası MEB.

öğrencilerden önce öğretmenlerimide sorun var...
aman hoca kimseye verme diyorsun. sonra bakıyorsun bilgisayrda abuk sabuk şeyler ve de öğrencilerin elinde şifreler araştıryorsun öğrenci diyro ki şu hoca verdi.
kesinlikle burda forumda paylaşılmamalı...

alpaygunes' Alıntı:
hocam forumlarda paylasmak hic hos degil. okul mudurunuzden isteyin.

Hoş olmayan ne, anlayamadım.. hayır çok mu gizli, önemlği bir bilgi mi istemiş hocam ? :)

- il koordinatörünüzle iletişime geçerseniz, sağlıklı bilgi alacağınızı düşünüyorum.

Gerek kalmadı arkadaşlar. Siz bu çok önemli bilgiyi paylaşmayın. Ben size burada aleni bir şekilde paylaşın demedim. Özelden mesaj atabilirdi bazı arkadaşlar.

Gerek kalmadı çünkü şifreyi buldum. Standart bir şifreymiş ve bütün akıllı tahtalarda işe yarıyor. Etik olmadığı için paylaşamıyorum kusura bakmayın...

SerkanF1' Alıntı:
Gerek kalmadı arkadaşlar. Siz bu çok önemli bilgiyi paylaşmayın. Ben size burada aleni bir şekilde paylaşın demedim. Özelden mesaj atabilirdi bazı arkadaşlar.

Gerek kalmadı çünkü şifreyi buldum. Standart bir şifreymiş ve bütün akıllı tahtalarda işe yarıyor. Etik olmadığı için paylaşamıyorum kusura bakmayın...

paylasilmamasi gerektiyi konusunda hem hemfikirsiniz hemde stem ediyorsunuz.
sonucta ozeldende olsa sizin ogretmen oldugunuzu bilemeyizki.

kolaygelsin

alpaygunes' Alıntı:
SerkanF1' Alıntı:

paylasilmamasi gerektiyi konusunda hem hemfikirsiniz hemde stem ediyorsunuz.
sonucta ozeldende olsa sizin ogretmen oldugunuzu bilemeyizki.

kolaygelsin
aman ne önemli bir şifreydi merak eden zaten buluyor yapacağını yapıyor. siz kendinizi sıkmayın hocem

İsteyenler okul mail adresini bana verebilir. Okulunuza e-posta ile gönderebilirim...

bizim okulda öğrenciler çok rahat kullanabılıyolar bi kısıtlama kılıt yok...öğrencilerde gayet bilincli ders arasında acmıyorlar bıle..ama şifreyi bilmiyoruz..
berk.nihat@hotmail.com
gönderirseniz memnun olurum

Arkadaşlar bu "netsupport" un şifresini değiştirmek istiyorum ama değiştiremiyorum.. Malum bu ves.....@n şeklindeki şifre herkesin elinde.. Bunu nasıl değiştireceğiz lütfen help.. :(

Geri