Akıllı tahtanın ekranı kırılmış.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ktektas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ktektas

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba çalıştığım okulda bir akıllı tahtanın ekranı kırılmış. Bildiğiniz otomobil camı her yanı kırılmış ama olduğu yerde duruyor yani dökülme yok. Asıl sorum şu ekranın önündeki cam bu galiba acaba değişime ne kadar ücret isterler.

Servis az önce geldi cam sadece manisada değişebiliyormuş. Sadece kargo ücreti 300 tl + öncam 1500 tl iç ekranda hasar görmüşse+1500 tl.

nasıl kırmışlar onu merak ettim.

Faz-1 garantisi bu yıl bitiyor asıl sorunlar gelecek sene başlayacak o zaman kimse servisi aramayacak et geleceğini hiç iyi görmüyorum.

kırandan mahkeme yoluyla alınsın hocam diğer türlü okul müdürü ben olsam ne alırım ne de yaptırrım

çok kötü olmuş yaa :( üzüldüm walla. ne olacak şimdi? gelişmelerden haberdar edin hocam bizi. malum BTR olunca hepimizin başına gelebilir. ne yapılmazı gerekiyor öğrenelim. Bu arada benim yeni okulum da faz 1 kapsamında ve seneye garantisi bitiyo. seneye napıcaz?

garanti kapsamına girmiyor zaten. öğrenci başka bir öğrenciye boncuk gibi bir şey atıyormuş. öğrenci velisi geldi okula ama bu paraları ödeyebilecek durumu yok.

Geçmiş olsun
Garanti kapsamına girmez doğrudur ancak fiyatlar çok abartılı değil mi?

Hem Kargo ücretini niye biz ödüyoruz vestelin bu kadar mı Altyapısı yok.

SeA_' Alıntı:
Geçmiş olsun
Garanti kapsamına girmez doğrudur ancak fiyatlar çok abartılı değil mi?

Hem Kargo ücretini niye biz ödüyoruz vestelin bu kadar mı Altyapısı yok.
Sanırsın yurtdışından gelecek 300 lira artı kdv...
Vestel'in garanti kapsamı neleri içeriyor kontrol etmek lazım

Söylediklerim çözümden öte biraz sitem olacak ama affedin. ne öğrenciden ne de öğrenci velisinden para çıkmaz zaten orası malum. Bu insanlar 50 lira verip tabletin şarj soketini yaptırmak yerine tableti çöpe atıyor. 3bin verip tahta mı yaptıracaklar. Ama bence derhal o öğrenci okul değiştirme şeklinde cezalandırılmalı. En azından bundan sonraki 3bin lik masrafların önüne geçmeye yardımcı olur.

Re: Ynt: Akıllı tahtanın ekranı kırılmış.

Çok pahalı bir yatırım yapıldı.Lakin gördüğüm kadarı ile ET ları etkili kullanmak için ders ve konulara uygun yazılımlar ihmal edildi.
Bir kimya öğretmeni labratuar programını çalıştırıp istediği kimyasalları kenardan alıp bunsen bek inde ısıtabilmeli.
Fizik öğretmeni serbest düşüş yada arşimet prensibini eli ile cismi oynatarak formül değişimini görebilmeli
Yada bir matematikçi, türev yada integral yüzey hesaplarındaki formülleri hesaplarken, değişimi simule edebilmeli idi.
Hele Ki öğrenciye tablet in eğitime katkısı oldukça düşük oldu.
Ne diyeyim.Belkide öğretmenler yetetsizdi.Ne diyeyim...
Her şeyin hayırlısı.

kesinlikte mahkemeye verilip bu para velisinden alınmalı. aksi taktirde bunun önüne geçilmez, çocuklar nasılsa para bizden çıkmıyor deyip daha da dikkat etmezler artık. bu şekil garanti kapsamına girmiyor zaten ya okul yada velinin ödemesi lazım. mantıklı olan da veliden alınması.

Re: Ynt: Akıllı tahtanın ekranı kırılmış.

Abartmıyorum
Windows XP nin yaygın olduğu zamanlarda ChemLab programı vardı ve ücretsiz di.
ilkokul beşinci sınıflara çok da güzel FenBil deneyleri yapıyordum.
Sanırım şu anda bu yazılım çok daha fazla zenginleştirilmiş durumda etkileşimli tahtaya uygun ve ücretli.
Başka;
Edison 5 yada 4 ü full bulamasam da hiç olmazsa trial kullanıyorum.

Kaldıki yabancı sitelerde yığınla ücretsiz ET yazılımı var.

gezegen10' Alıntı:
http://fatihprojesi.meb.gov.tr/wp-content/uploads/2016/04/ETK%C4%B0LE%C5%9E%C4%B0ML%C4%B0-TAHTA-1.FAZ-GARANT%C4%B0-HAR%C4%B0C%C4%B0-%C4%B0%C5%9ELEMLER-ve-F%C4%B0YAT-L%C4%B0STES%C4%B0.pdf ---> Faz1 garanti kapsamı

http://fatihprojesi.meb.gov.tr/wp-conte ... %C4%B0.pdf ----> Faz2 Garanti kapsamı

hocam bu belgenin resmiyeti nedir?

Bir de garanti kapsamında olanlar diye bir yazı/belge var mı? Bu garanti kapsamında olmayanları içeriyor

COBOL hocamın bahsettiği programı indireyim dedim,dağıtırım öğretmenlere ve tabii ki onlar da kuramaz ve et lerle tek tek uğraşırım dedim ama tabii ki MEB filtre yasaklı, her şey müstehak işte yatacaksın niye uğraşayım ki..

Geri