Akıllı Tahtayı flash bellekten başlatma

Kodla Büyü

aynursengun

Site Gezgini
sayın hocalarım, akıllı tahtaya acronish true image kullanarak imaj atacağım ama tahtayı bir türlü flash bellekten başlatamadım. yardım edermisiniz lütfen. Bios ayarlarından başlangıç ayarlarını düzenledim , usb key yaptım ama yinede olmuyor. NON-system disk , press any key hatası veriyor. ne yapıcam şimdi?

acroniste flashtan açılmasını sağlayan bölüm var.
Create bootable media dan flash diski seçiyorsun.

Sayın hocam, flash bellekte sorun yok acronish ile bootable yaptım . 3 tahtaya bu yolla yükledim ama 2 tahtada flash bellekten başlamasını sağlayamadım. Dediğim hatayı veriyor

aynı sorun bende de var.dün imaj yüklediğim tahtalar sorunsuz yüklendi ama bugün bir tahta non system disk press any key hataıs verdi? acil yardım lütfen bıktım bu tahtalardan :verymad: :verymad:

bios ayarlarından kurabildiğiniz tahtaların hdd sine bir bakın sata mı ide mi ayarlı...çalışmayan tahtalardaki hdd ayarlarına bir bakın...bios ayarlarınız aynıysa bilemem ama genellikle hdd modunda sapıtıyor

usb key yaptiktan sonra altta acilis var. orda sayet usb belleginiz gorunmuyorsa olmaz. iso dosyaniz mevcutsa yumi gibi probramlarla bootable usb disk hazirlayabilorsiniz. acronis ile hazirlanan usb baslatma bazen calismayabiliyor

Açılışta usb key seçtiğmde flashımı görüyor..daha dün yaptım sorun yoktu flashta..her gün bşka sorun ya! Tahta normalde açılıyo,sadece virüslü diye imaj atmak istedim.bunu bırakp bşka tahtaya geçecem,bkalm sorun çkck mi gene

başka bir tahtada denedim gene aynı hatayı verdi. sanırım boot usb de problem oluştu. yeniden flashımı boot lu hale getirmeye çalışıyorum. okulda zor oluyo acronis indirmek ama denicem. ben bu kadar aksilikle bunca tahtayı nasıl imaj atmayı bitircem bakalım merak ediyorum !

Geri