Akıllı tahtaya deepfreze kurdunuz mu?

Kodla Büyü
gerek var mı hocam tahtalar zaten korumaları ıcerısınde ve ımagelerı var.ama ımage cı olmayanıda vestelden alıyosunuz bizim il koordınatoru arkadas saolsun ayarladı vestel sservısı bı 3 saat lık egıtımde anlattı tıkır tıkır ve dagıttı ımagelerı harddısklere 64 gb lık bı dosya harddıske yukleyıp 1 saatte formatı basıyosunuz ben mı yanlıs bılıyorum.

Tahtaların masaüstüne bi sürü şey yüklüyolar. O yüzden kullansam mı acaba diye düşünmüştüm.

ben kurdum walla bi kere kuruyosun sonra donanımsal bi sorun olmayınca kafan rahat ediyor öğretmenlerde flash kullansın artık donanımsal problemide zaten biz yapmıyoruz bi program istediklerinde deefreze pasif yapıp y
ükledim

Acroni True Image USB sürümü kullanıyorum, her tahtanın D: sürücüsüne imajı attım. 7 dk'da herşey kurulu hale getiriyorum. USB Fare + Acronis USB taşımak yeterli.

deepfreeze ile uğraşılmaz.. her hoca ayrı telden çalıyor - kimisi bişey yüklemek istiyor, kimisi başka bir şey.

Her program için üşenmem , tek tek makinalara yüklerim diyorsan kur deepfreeze i, değilse boşver, en fazla virüs bulaşır.

Geri