akıllı tahtaya image yükleme hatası

Kodla Büyü

blgsyrci

Aktif Üye
vestel akıllı tahtalar için image oluşturduk fakat kurarken hata verdi. Şimdi windows açılmıyor onarmaya çalıyor deyip duruyor sistemi nasıl geri yükleyebilirim. ACİLL

Arkadaşlar çözümü sağolsun bir arkadaşın yardımıyla buldum. Okuldaki bütün akıllı tahtaların imajı aynı (belki Türkiye genelinde kurulan hepsi de aynıdır) başka birinin imajını alıp yükledim oldu.

blgsyrci' Alıntı:
Arkadaşlar çözümü sağolsun bir arkadaşın yardımıyla buldum. Okuldaki bütün akıllı tahtaların imajı aynı (belki Türkiye genelinde kurulan hepsi de aynıdır) başka birinin imajını alıp yükledim oldu.

hocam kesinlikle aynı değil. adanada bunun örnekleri fazlasıyla var.

formator2006' Alıntı:
blgsyrci' Alıntı:

hocam kesinlikle aynı değil. adanada bunun örnekleri fazlasıyla var.
imajlar farklı.bilgisayarları grup grup kurmuşlar birbirlerini tutmayabilir.birde içlerinde zaten recovery bölümü yokmu?

hocam imajları windows sistem görüntüsü olarak alırsanız imajın uyumsuz olması durumunda windows kurulumu yapmıyor. Bir nevi çökmeyi önleme konusunda birazda olsa faydası oluyor.

iyi akşamlar 26 akıllı tahta da 3 tanesınde sorun aldım normal wındows imajı alıp tek tek yükledim.Birinde dokumatiği çalışmıyor normal kuruldu.İki tanesinde aldığım imajı bilgisayar görmedi.Pazartesi bir daha bakacagım ayrıca imaj alırken c-d aldım , yüklerkende c ve d (mebden indirdiğimiz içeriklerle) otomatik 1 saat 10 dakika da yüklendi.

Hemen ne zaman bozuldu bu akıllı tahtalar imaj yüklemeye başlamışsınız. Yoksa deneme mi yapıyosunuz bozulursa diye? Ayrıca bildiğim kadarıyla recovery dvd si verilmiş olması gerekiyot galiba yanılıyormuyum.

light' Alıntı:
Hemen ne zaman bozuldu bu akıllı tahtalar imaj yüklemeye başlamışsınız. Yoksa deneme mi yapıyosunuz bozulursa diye? Ayrıca bildiğim kadarıyla recovery dvd si verilmiş olması gerekiyot galiba yanılıyormuyum.
Gerekli program ve içerikleri tek tek kurmayıp kurulu bir tanesinin imajını alıp yükledim.Siz akıllı tahtaları kullanmıyorsunuz galiba eksiklikleri görürdünüz.

bende imaj yüklerken elektrik kesildi. başlangıç onarma açılıyor fakat onarma yapılamıyor . ne yapmam lazım. yardımlarınız için teşekkürler.

sorunlar geliyor artık bi imaj alma sonunda da aynı problemi ben yaşıyorum. sistem açılmıyor, açılışta windows onarım penceresi geliyor, iptal edemiyorum devam etmesinde de sonuç değişmiyor. sorunu çözen arkadaş var mı acaba?

Geri