hocam akıllı tahtalara kurulum yapamıyoruz ki. şifre istiyo. ben de yok. şifreyi bulanlarda nerden buldu bilmiyorumwezyr' Alıntı:hocam küçüük bir direver dosyası var onu bilgisayarınıza kurmanız gerkiyor aksam evden dosyayayı yollayayım unutmazsan
o söylediğiniz yeri bulamadım ...fatihkultukturkan' Alıntı:hocam sanırım yanlış usb girişine takıyorsunuz usb kablosunu
şimdi orada küçük bilgisayar gibi bir kısım var oradaki usb girişine takmıyorsunuz.
altında veya yukarısında (sol sağ meselesinden dolayı değişiyor yeri) biraz daha içerde tek girişli bir usb portu var oraya bağlıyorsunuz.
laptomuma kurdum ama hiç bi değişiklik yok. acaba kablodamı sorun var.savas3457' Alıntı:akıllı tahtaların içinde d sürücüsünde drivers kısmında gate klasörü var onu kuracaksın laptopa
touch screen içinde win7 ve pardus var. win7 yi kurdum parduse de gerek var mı? bağlantılarda dediğiniz gibi kablodan şüpheleniyorum.sanırım sıkıntı ordahalilturkoglu' Alıntı:Hocam PC/Laptop unuzu, HDMI veya VGA ile LCD ekrana bağladıktan sonra (giriş yerleri LCD ekran üzerinde gösteriliyor) bir USB ara kablo ile HDMI ile VGA girişinin arasındaki USB yuvasına bağlantı sağlayın. Daha sonra Etkileşimli tahtanın D sürücüsünde yer alan Driver klasöründen Touch_Screen [ D:\DRIVER\Touch_Screen ] klasöründeki sürücüleri kendi PC/Laptop unuza yükleyin. Bilgisayarınız dokunmatik özelliğini algılayınca kullanabilirsiniz. Yalnız eğer LCD ekranın USB girişinde sorun varsa bu işlemler sonuç vermeyecektir. Başka bir tahta ile tekrar deneyebilirsiniz.