Akıllı Tatha Tutamacı...

Kodla Büyü

Bahadır1980

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulumuzdaki tahtaların LCD panel üzerindeki tahtanın tutamaçları kırılıyor. Bunun için ekip geldiğinde para talep etti. Ardından servisle yaptığım konuşmada LCD panel hariç dışı için garantinin söz konusu olmadığını bunun kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Ayrıca topraksız prize takılırsa ve LCD panel zarar görürse ona da yapılacak bişey olmadığını belirttiler. Sanırım bu Fatih Projesi başlamadan milad oldu. Yazık....

Vestelin klasik servis bahaneleri.... monte ederken tahtaları gerektiği gibi takmadıkları için iki gün sonra tahtalar oynamaya başlıyor.... Aynısı bende de oldu servisi aradım bunlar yanlış montajlanmış düzeltmesseniz sizi bakanlığa şikayet edecem dedim (Gerçi kimi kime şikayet edeceksek) bi şekilde düzelttirdim ama bu tahtaların iki yıldan fazla ömrü yok Vestel bizi sömürmek için elinden gelen hileyi yapıyor.... Mebin haberi varmı bilmiyorum ama çok büyük sıkıntılar çıkacak.. Tabletlere girmiyorum.... Yoksa şimdi hoş olmayan şeyler yazacam

Benim okulumda 44 tane tahta var. toplamda 20 tane tutamaç ve 14 tane anten satın almak zorunda kaldım. tutamaçlara 5 TL, antenlere 7 TL. para ödedik. Bizde Sanayide demirden tutamaç döktürmeye karar verdik ama henüz kimseyle görüşmedik..

Benim okulumda da 39 tane hocam. 11 tane tutamaç ve 1 anten kırıldı. Şimdi sormak lazım bu tutamaçlar çok mu sağlamdı da bu kadar çok okulda kırıldı? Kullanıcı hatası mı,Vestel hatası mı,Mantık hatası mı yoksa İdrak hatası mı?

Arkadaşlar bu "tutamaç" nedir?
Çanta gibi taşımak için mi?
Fotoğraf var mı ?

Fatih projesi kadar saçma bir proje yapılan ihalesi ile birlikte zaten bitmişti.

endorfinnn' Alıntı:
Fotoğraf var mı ?

Yok hocam LCD panel üzerine beyaz tahtayı kaydırmak için konulan yuvarlak plastik. Beyaz tahtaya vidalı ama çok sağlam olmadığı için kırılıyor. Tutamaç ismini de ben uydurdum :)

bizdede 2 tane kırıldı zaten 8 tane vardı :) idareye bildirdim ne yaparlar bilmiyorum

Bahadır1980' Alıntı:
endorfinnn' Alıntı:
Fotoğraf var mı ?

Yok hocam LCD panel üzerine beyaz tahtayı kaydırmak için konulan yuvarlak plastik. Beyaz tahtaya vidalı ama çok sağlam olmadığı için kırılıyor. Tutamaç ismini de ben uydurdum :)

anladım. teşekkürler.

elin vesteline parayı peşin bayılırsan eline alırsın tutamacı, kalırsın öyle :D anlayana (sözüm apartmanın yüksek katlarında oturanlara)

Bizimde çoğu kırılmış. Dışardan alındığında 10 lirayı geçmeyecek birşey ama VESTEL 30 lira istiyor sanırım.

Ekli dosyalar

• vestel servis.png
    vestel servis.png
    320 KB · Görüntüleme: 1,001
bu akıllı tahtaları okulunuza kurmadan önce bilişim öğretmenlerini seminer ya da kurs gibi bişeye almışlarmıydı?

hocam kurta seminerde fiyatlar hakkında bir şey söylenmedi ki...

bizim okulda bir tahta nın tutamacı koptu.. işin yoksa uğraş.....

bahhele' Alıntı:
bu akıllı tahtaları okulunuza kurmadan önce bilişim öğretmenlerini seminer ya da kurs gibi bişeye almışlarmıydı?

evet arkdaslar size bu tahta hakkında eğitim verdıler mı merak ettım ben de. Varsa seminer gibi bir şey kaynakları paylaşır mısınız. Gerçi üniveristede görmediğimiz her şeyle işte karşılaştık ve kendi çabalaarımızla öğrendik. Bu da öyledir diye tahmin ediyorum .

Geri