Akıllı Telefon Önerileriniz

Kodla Büyü
lg optimus 4x almayı düşünüyorum. fiyatı şu anda 1150 lira ancak geçen hafta bimeks 900 liraya satmış. 900 lirayı gördüğüne göre yine görecektir. yılbaşına kadar radarımda

Motorola Atrix öneririm. 1 ghz çift çekirdek işlemci ve 1gb ram var ve hizlial.com 620 tl ye sipariş verdim bakalım nasıl? merak ediyorum. :++:

Hocam eşimde samsung galaxy wonder var. Güzel telefon. Ancak benim tavsiyem htc desire x. Geçen hafta aldım ben. Bir haftadır elimden düşüremedim. Üstelik htc 25 gb lık bir de dropbox hesabı veriyor. Çektiğin bütün fotoğraflar ve videolar anında bilgisayarına senkronize oluyor.

ben de arayış içierisindeyim telim sos veriyor artık
ancak 700 800 leri içimize sindirdik ama 1500-2000 tl de çok para tel için
800 e kadar falan güzel tel önerisine benim de ihtiyacım var

htc one x
pasaprot kaydı yaparak geiren bayiler var.1.250 lira gibi bir fiyata alınabiliyor

vediban' Alıntı:
Motorola Atrix öneririm. 1 ghz çift çekirdek işlemci ve 1gb ram var ve hizlial.com 620 tl ye sipariş verdim bakalım nasıl? merak ediyorum. :++:

Ben 9 aydır kullanıyorum, şu an olsa almam sanırım.

Özellikleri kağıt üzerine fiyatına göre çok iyi fakat 2.3 sonrasına resmi güncelleme olmayışı, 4 sürümlerinin hiçbirinde parmak izi okuyucu çalışmaması ve diğer stabilizasyon sorunları nedeniyle diğer modellere yönelmek daha mantıklı.
Pili yeterli seviyede fakat enerji tüketiminde pek fazla tasarruf yapmıyor.
Yarım saatlik oyun sonrası soba niyetine kullanılabilme özelliği şu günlerde olumlu olsa da kafalarda soru işareti doğurmuyor değil.

Biraz bekleyip samsung S3 mini alın derim.. Fiyatı bile iyi, donanımı oldukça dengeli..

fenerligs' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-ayarinda-kayitli-galaxy-s-plus-107360141/detay/

hocam benim telefon. İsterseniz görüşebiliriz.
sıfırı 1000 lira olan telefona 850 çok değil mi zaten hocam. bence bu tür 2. el satışlarında arkadaşlar haddinden fazla istiyorlar.

fenerligs' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-ayarinda-kayitli-galaxy-s-plus-107360141/detay/

hocam benim telefon. İsterseniz görüşebiliriz.
teknosa 1000 liraya satıyor. üstüne %10da bonus veriyor. 900 liraya geliyor. fiyatlarınızı belirlerken piyasayı göz ardı etmeyin bence.

Geri