mkarahan46
Site Gezgini
arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum. eski telefonum (nokia 5800) sorun yaratmaya başladı. üst limit 1000 tl olmak üzere değerli tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Bu şüpermişhalk' Alıntı:Sony experia serisi hoşuma gidiyor. Suya falan dayanıklı.
ram en az 2 gb diyorsan butcen de en az 1500 olmalıyadigartbaykal' Alıntı:1 gb ram ve en az 1 ghz hızı olsun. hafızası da en az 2 gb olursa yeter. gerisi parana bağlı
Sony experia serisinin tüm modellrinde bu özellik varmı .. bende baktım biraz.. motorola razr larda dayanıklı olması lazımhalk' Alıntı:Sony experia serisi hoşuma gidiyor. Suya falan dayanıklı.
bu iyymiş..fatu38' Alıntı:birde 22-30 nisan arasında hepsiburada 1000 tl üzeri alışverişte 200 tl çek verecekmiş belki işinize yarayabilir haberiniz olsun.
Kesinlikle katılıyorum. 2 aydır kullanıyorum, hiç bir sıkıntısı yok çok şükür. 850 tl ye vatanbilgisayardan aldım, sonra kardeşime hepsiburadadan aldım.Çok şık tasarımı, çok kaliteli ekran görüntüsü ve ekranı, çok kaliteli malzemesi var.kalendar' Alıntı:Motorola Razr XT910
hepsinde yokistanbul38' Alıntı:Sony experia serisinin tüm modellrinde bu özellik varmı .. bende baktım biraz.. motorola razr larda dayanıklı olması lazımhalk' Alıntı:Sony experia serisi hoşuma gidiyor. Suya falan dayanıklı.
http://www.youtube.com/watch?v=LSEdMTvS ... 9wrekhq9-W