Akıllı Telefon Öneriniz Nedir ?

Kodla Büyü

mkarahan46

Site Gezgini
arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum. eski telefonum (nokia 5800) sorun yaratmaya başladı. üst limit 1000 tl olmak üzere değerli tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Samsung sIII mini de güzel.
Ben Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıyorum ve çok memnunum...

motorola razr bende alacağım inş flash olması da cabası :+1:

Sony experia serisi hoşuma gidiyor. Suya falan dayanıklı.

halk' Alıntı:
Sony experia serisi hoşuma gidiyor. Suya falan dayanıklı.
Bu şüpermiş
1. telefon kızım tarafından çamaşır makinasına atıldı
2. telefon kızım tarafından suya atıldı
3. telofon kızım tarafından üzerine su döküldü

bu model tam bize göre

bir buçuk ay önce xperia p aldım. Görünüm ve kullanımı çok hoş tavsiye ederim. Motorola razr alacaktım güncellemeler olmadığı için vazgeçtim. Forumlarda xperia p nin şarj sıkıntısından bahsediliyor ama bence yeterli çok kurcalayınca bütün telefonlarda aynı sorun olacaktır.

birde 22-30 nisan arasında hepsiburada 1000 tl üzeri alışverişte 200 tl çek verecekmiş belki işinize yarayabilir haberiniz olsun.

kalendar' Alıntı:
Motorola Razr XT910
Kesinlikle katılıyorum. 2 aydır kullanıyorum, hiç bir sıkıntısı yok çok şükür. 850 tl ye vatanbilgisayardan aldım, sonra kardeşime hepsiburadadan aldım.Çok şık tasarımı, çok kaliteli ekran görüntüsü ve ekranı, çok kaliteli malzemesi var.
Ayrıca 1.2 Ghz çift çekirdek
2 gb ram
16 gb +32 gb hafıza
8 mp kamera + flash var.

daha ne olsun ki?

herkese yorumları için teşekkürler sanırım galaxy s3 mini alıcam. tasarım olarak çok kibar hoşuma gitti.

Suya dayanıklılık Xperia'ların sadece Z modelinde var. Ancak fiyatlar 1600-1900 arası. Sanalpazar'da sıfırı 1679'a vardı. Neyse. Bende Xperia Neo var. Şimdi Xperia SP'nin çıkmasını bekliyorum. Avrupa'da satışı başladı. Xperia Z 5" , Xperia SP ise 4,6". SP, Z gibi suya dayanıklı değil ama Gorilla Glass, alüminyum kasa v.s. iyi bir telefon olacağa benziyor. Çıkış fiyatı 1200-1400 arası olması bekleniyor. Xperia SP özelliklerine bakıp, beklerim çıkmasını dersen...

Xperia nın 700-800 tl lik bi modeli vardı suya düşmeye dayanıklı olan.. ama 4"den küçük sanırım

Samsung her geçen gün kalitesini artırarak yoluna devam ediyor. En son aldığım nokia n96 modelinde ise pek memnun kalmadım. İnanılmaz ağır çalışıyor. Windows 8 işletim sistemliler hakkında bir tecrübem yok ama artık nokia bana itici geliyor.

Son zamanlarda tablet pc lerde ya da telefonlarda android(linux temelli) işletim sistemi tecrübelerim sonucunda android'in çok daha stabil olduğunu gördüm.

Ez cümle size Android işletim sistemli samsung modellerini tavsiye ederim.

Geri