akıllı telefon önerisi

Kodla Büyü

say.48

Site Gezgini
akıllı telefon alasım var ama karar veremiyorum.lg,samsung s4 ve mini yada başka.
fikri olan varmı ve teknik anlamda da açıklama olursa iyi olur.

hocam aradığın özellikler ne ?
..
ekran büyüklüğü ne kadar önemli ?
bütçe ne ? ne kadar esnek ?
aradığın olmazsa olmaz özellikler neler (görüntülü konuşma vb..)
..
yukarıdaki kriterler belirlendikten sonra daha fazla öneri gelecektir.
benim şimdilik tavsiyem samsung note 2. biraz büyük bir telefon cepte taşınması zor. ama eşime aldığımdan beri evde bilgisayar açmıyor büyük ekranın avantajını orda görüyorsunuz. internet ile ilgili tüm ihtiyaçları sorunsuz karşılıyor...

Hocam büyük ebatlar istemiyorum.note 2 gibi.cebimde taşiyabileceğim birşey olmalı.
internet sayfa geçişlerinde sıkıntı olmasın istiyorum.
1000-1200 gibi fiyat aralığında
şarj 1 günden fazla gidebilsin uyg kullansamda gidebilmeli.
beni uzun bir süre götürsün.

say.48' Alıntı:
Hocam büyük ebatlar istemiyorum.note 2 gibi.cebimde taşiyabileceğim birşey olmalı.
internet sayfa geçişlerinde sıkıntı olmasın istiyorum.
1000-1200 gibi fiyat aralığında
şarj 1 günden fazla gidebilsin uyg kullansamda gidebilmeli.
beni uzun bir süre götürsün.
..
hocam 1 günde fazla şarj istiyorsan (aktif bir kullanımda) note 2 den başka çaren yok. zira diğer telefonların pilleri note 2 kadar büyük değil. tüm android sistemlerinin ortak sorunudur şarj süresi.

1200 civarı düşünüyorsanız note2 - s4 gibi telefonları zaten eleyin.

size tavsiyem bulabilirseniz sağlam bir iphone4s ikinci el yada sıfır en ideali olacaktır.
yada diğer arkadaşın önerdiği gibi lg optimus serilerine bir göz atın
..
diğer bir alternatif rus ruletine varım derseniz internette s4 ün 1.kalite kore malı replikaları satılıyor 450-500 civarı. güvenilir bir yerden böyle bir cihazda düşünebilirsiniz. ama tamamen şans bu tür cihazlar onu da belirteyim. son derece memnun olanda var 2 ay içinde atan da..

lg optimus l9 var şarjım 3. günde gün boyu oynarsam tam 1 gün gidiyor şarj çok önemli iphonenin şarj konusunu iyi düşünün

Ben de hemen hemen aynı tipte bir cep düşünüyorum araştırmalarıma göre şunlar önplana çıktı ortalama fiyatları 1200 tl....
xperia sp
LG nexus 4
LG optimus G
samsung galaxy s3
samsung galaxy s4MİNİ

biraz daha düşük fiyata GM discovery de düşünülebilir....Eylülü sonrasını beklemeyi düşünüyorum bunlarda çok cazip bir indirim yakalayamazsam.

ilon' Alıntı:
Ben de hemen hemen aynı tipte bir cep düşünüyorum araştırmalarıma göre şunlar önplana çıktı ortalama fiyatları 1200 tl....
xperia sp
LG nexus 4
LG optimus G
samsung galaxy s3
samsung galaxy s4MİNİ

biraz daha düşük fiyata GM discovery de düşünülebilir....Eylülü sonrasını beklemeyi düşünüyorum bunlarda çok cazip bir indirim yakalayamazsam.

optimus g bugün 1299 tl teknosada 2 güne bir düşüyor sonra tekrar 1400 1500 e çıkarıyor teknosa

Bonus hediye çeki vs ile 1200 1110 gibi durumlar olabiliyor.Hepsiburada da 100tl bonus veriliyor.

LG 4XHD -------------> 900 - 950TL (şuan kullanıyorum. S3 ten daha iyi)
LG NEXUS 4 ---------> 1100 - 1250 TL

Bu ikisine bakmadan başka telefon alma derim.

teşekkürler arkadaşlar.Alıp kullanmadan da hiç bişey anlaşılmıyor.
uygun bi fiyat olursa s4 alim diyorum,ıphone 4s de kafamda
belirsizlik sürüyor.

Geri