Akıllı telefonu Smart TV'ye aktarma.

Kodla Büyü

neverjealous

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Akıllı telefonu kablosuz olarak TV'ye aktarmak mümkün müdür hocalarım?Saygılar.
(Yalnız, media aktarma değil direk telefonu aktarmak demek istediğim)

Airdroid ile akıllı telefonu istediğiniz ortamdan wifi ile kontrol edebilirsiniz. Arama mesaj vs her işi bu programla yapabilirsinz.

Smart TVlerin özellikleri PC kadar geniş değil. Şimdilik yok diye biliyorum. Fakat akıllı telefonu kumanda olarak kullanabiliyorsunuz. Destekleyen modeller var.

biltek2007' Alıntı:
Smart TVlerin özellikleri PC kadar geniş değil. Şimdilik yok diye biliyorum. Fakat akıllı telefonu kumanda olarak kullanabiliyorsunuz. Destekleyen modeller var.
Teşekkürler hocam.

Telefonun markadı nedir. Samsung s3 ve üzeri modellerde screen mirroring var bende s3 var ekranı tvde izliyorum.

airdroid yükledim. Çok güzel bişey ama biraz tırstım. Telefondaki her türlü bilgiye ulaşabiliyor.
Not defterimdeki sanal kredi kartı numarasını bile gösteriyor. Bu uygulama güvenli midir?

Direk telefonu aktarmak derken kastettiğiniz telefonun ekran görüntüsü ve sesini aktarmaksa AllShareCast, ChromeCast, AppleTV gibi ürünlerle kablo bağlamadan yapabilirsiniz.

Yok, telefondaki medyalar haricindeki uygulamaları, rehberi, simkartı falan tvye kaydetmek istiyorsanız şimdilik bilgisayarsız mümkün değil diye biliyorum.

Geri