AKBANK pişmanlıktır.

Kodla Büyü

ercinc98

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar merhaba,

Maaş hesabı olarak Akbank'ı kullanmaya geçtik, HİÇ SEVMEDİM.

Bu banka ile EFT / Havale yaparken kesinlikle dikkat edin.

Çaktırmadan ücret alabilir ve ruhunuz duymayabilir.

Olay ne? = karşı tarafında anlaşması - sizin anlaşmanız, şifrenizi girermisiniz, bilmem ne daha başlamadı, kontrol üstüne kontrol, yok olmaz, 444 25 25 telefonu yüzüme kapattı resmen. İlk işlemler ücretli ise söyleyin, korkmayın! dedim.

E n son 308 ₺ için 4,9 ₺ zarar ettim.

AKBANK'a AMAN DİKKAT!

Eski görev yerimde Denizbank kullanıyorduk ve yine ihaleyi Denizbank almış. Sıkıntı yoktu. EFT ücretsizdi. Kredi kartı aidatı yoktu hatta bunun için otomatik ödeme talimatı bile istemediler.

Şimdiki görev yerimde ziraat kullanılıyor. ilk geldiğimde işlem başına 2,21 TL eft ücreti alıyordu. yeni sözleşmeyi yine ziraat aldı bu sefer ücret 2,21'den 0,21 tl'ye düştü. Yine de para alınması doğru değil. :verymad:

bizden de ziraat ücret kesiyordu eft ye felan. şimdi yapıkredi ile anlaştık. 1200 promosyon para transferin de de hiç ücret kesilmeyecek. ziraat pişmanlıktır.

ercinc98' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Maaş hesabı olarak Akbank'ı kullanmaya geçtik, HİÇ SEVMEDİM.

Bu banka ile EFT / Havale yaparken kesinlikle dikkat edin.

Çaktırmadan ücret alabilir ve ruhunuz duymayabilir.

Olay ne? = karşı tarafında anlaşması - sizin anlaşmanız, şifrenizi girermisiniz, bilmem ne daha başlamadı, kontrol üstüne kontrol, yok olmaz, 444 25 25 telefonu yüzüme kapattı resmen. İlk işlemler ücretli ise söyleyin, korkmayın! dedim.

E n son 308 ₺ için 4,9 ₺ zarar ettim.

AKBANK'a AMAN DİKKAT!

"Akbank huzurdur" diye ben de mi başlık açsam acaba?
Sayın hocam, yerel yönetimlerce yapılan anlaşmalar gereği, bankalar bazı işlemlerde ücret talep edebilmektedir. Görev yaptığım yerde ben Ziraat'ten eşim Akbank'tan ücret alıyor. Ziraat'te İnternet şubesinde neredeyse her işlem ücretli, Akbank'ta herşey ücretsiz. Bu durumda bankalara sövmüyorum, ücretler yattığı gibi tüm parayı Ziraat'ten Akbank'a aktarıyorum. Gerisi internet şubesinden ve herşey ücretsiz. İyi Akbank var, yazıklar olsun Ziraat demiyelim de keşke hep bu şekilde anlaşma yapılmış olsa :++:

@subversaa sorun da o zaten, kartlar geldikten sonra kullanabilirsiniz dendi. 2. dönem şubatın 14 veya 15'inde imza atmışım. Kartlarım geleli 2 hafta oldu nerdeyse, ve hiç ücret alınmayacak denmişti.

Akbankla anlasmamiz bitmis olmasina ragmen calismaya devam etmekteyim. Mobil bankaciligi harika. Neo ve axess bol bol kampanya yapiyor ayrilamiyorum.

subversaa' Alıntı:
"Akbank huzurdur" diye ben de mi başlık açsam acaba?
Sayın hocam, yerel yönetimlerce yapılan anlaşmalar gereği, bankalar bazı işlemlerde ücret talep edebilmektedir. Görev yaptığım yerde ben Ziraat'ten eşim Akbank'tan ücret alıyor. Ziraat'te İnternet şubesinde neredeyse her işlem ücretli, Akbank'ta herşey ücretsiz. Bu durumda bankalara sövmüyorum, ücretler yattığı gibi tüm parayı Ziraat'ten Akbank'a aktarıyorum. Gerisi internet şubesinden ve herşey ücretsiz. İyi Akbank var, yazıklar olsun Ziraat demiyelim de keşke hep bu şekilde anlaşma yapılmış olsa :++:

Aynı şekilde İş Bankasından Akbank'a gönderip rahatça kullanıyorum. Yoksa aylık 50 lira civarı eft ücreti çıkacak. Promosyondan önce ekstra ücret olayını çözmeleri lazım tüm anlaşmalarda.

bankanın iyisi olmaz ehven-i şer olanı devlet bankaları. en sıkıntısız olanlar ziraat ve halkbank. akbank paranızı sizin haberiniz olmadan fona yatırır bakarsınız hesabınızda para yok ne oldu dersiniz fona yatırdık der. ben öyle bir talimat verdim mi dersiniz. bu zararınıza olan birşey değil der. neyin yararıma neyin zararıma olduğuna siz mi karar vereceksiniz dersiniz pişkin pişkin kurumunuzla yaptığımız anlaşmada var der kurtulur.

Hocam biz de ilçe olarak AKBANK ile çalışıyoruz. Ama ilk defa sizden duyuyorum memnuniyetsizlik. Akbank 15.30 ile 17.00 arasında yapılan EFT ler için ücret alıyor bilgin olsun. Ayrıca İnternet Bankacılığında da bence bir numara.

Pişmanlık olan akbank değil. pişmanlık olan anlaşmaya herşey ücretsizdir maddesini koyamamaları.
Bizim burada önceden akbank ile anlaşılmıştı herşey ücrestsizdi sıkıntı yoktu. sonra halkbanka geçtik, yine sıkıntı yok :)
ama akbankın mobil ve internet şubesi biraz daha iyi. Anlaşma bitmesine ragmen kredi kartı kullanımına devam edin ve bir fatura talimatı verin ilk 10 işlem ücretsiz şeklinde bir öneri sundular. kullanmaya devam.

Ama illa ki herşey ücretsiz olsun diyorsanız enpara'yı da tavsiye ederim. mobil uygulaması fena değil. o da güzel :)

Siz muhtemelen GEÇ EFT yaptınız. 16.00-17.00 arası yapılan EFT Akbank'ta her zaman ücretlidir.

Geri