AKILLI TAHTA FORMAT VE LİSANS

Kodla Büyü

eprianu

Site Gezgini
Arkadaşlar merhaba,

akılıı tahtaların neredeyse tamamı virüslü. Sağlam bir format atıp imaj alasım var. Yarın format atmayı düşünüyordum da bu windowsların serial işini nasıl yapacaz onu bulamadım? Serialleri nerden alıyoruz acaba bilgisi olan var mı?

Hocam öncelikle teşekkür ederim cevap için. Ancak hazır imajı kurmaktansa kendi imajımı almak istiyorum.
Ayrıca deepfreze kurasım da var. Lisans problemi takıldı kafama :/

işte lisans sıkıntısı yaşamaman için önermiştim onu birde forumda bir link vardı bakayım bulabilirsem paylaşırım

hocam vestelin sitesinde (linki bbnet te mevcut) imajı indirip kur

program ve işletim sistemi güncellemelerini yap

ayarlarını yap ve tekrar imaj al

o imajı diğer akıllı tahtalara rahatlıkla kur

deep freeze ve diğer lisanssız programları zorunlu kalmadıkça kurma dediler

ama zorunda kalırsan kur derim

bende yarın okulagidip imaj alacağım tahtayı kurmayı düşünüyorum

önemli olan tek bilgisayar. onu halledersem diğerlerinde sadece isim ve ip değişirim

bu arada sabit ip vermek mantıklı olurmu tecrübeli arkadaşlar ne der bu konuda

Hocam o dediğiniz imajda serial durumu nedir? Yani windows orjinal mi oluyor? Ben daha çok kendi imajımı almaktan yanayım..

arkadaşlar ben çok iyi anlamıyorum.normal işletim sistemi cd yardımı ile akıllı tahtaya format atabiliriz değilmi. tabi bunun için flashı bootlayacağım.ama anlamadığım klavye gerekecek.komutları nasıl vereceğim yardımcı olursanız sevinirim

kendi imajınızı almanız için daha önce temiz kurulmuş bir tahta lazım diğer türlü lisans problemi yaşarsınız

Lisa ns işi benimde kafama takılıyor. Temiz bir İmage alıp diğer pclere atsam sıkıntı yaşar miyim. Sorun olması varsayalım atılan işletim sistemi korsan olmayacak mı?

Su an her tahtanın lisa nsı farklı mi? Yarın İmage atmayı planlıyorum ama kafamda deli sorular...

Faz I yada Faz II imajları forumda da var, bunları yüklemeyi deneyebilirsiniz. E.T. internete bağlanınca otomatik lisansını çekiyor. Sıkıntı olmaz

bakanlığın tahtalar için toplu lisans sözleşmesi olduğu için güncellense bile lisans problemi yaşanmıyor diye biliyorum arkadaşlar.

Geri