Akit gazetesindeki ilan

Kodla Büyü

cumhurtorun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Akit gazetesinde tam sayfa olarak verilmiş bir ilan. Ne denir, ne yazılır bilemedim. Olmasaydı da olurduk demişler ama keşke olmasaydınız. Bu sıralar Atatürk'e sallamak çok moda, ne de olsa ülkemiz ileri demokraaasi ile yönetiliyor.

Ekli dosyalar

• photo.jpg
    photo.jpg
    292.8 KB · Görüntüleme: 1,041
Bu ülke her zaman bir Kahraman çıkarmıştır Ulu önder olmasaydı başkası olurdu takılmayın bu kadar.. Akitte karıştırsın ortalığı zamandan neyi eksik..

Varlığımızı mevzu Atatürk bile olsa tek bir kişiye bağlamak bu milletin zekasını azmini cesaretini hiçe saymak olur...

The korsana katılıyorum. Ayrıca ilahlaştırma düzeyindeki kul sevgisine kaşıyım peygamber bile olsa.

Ben The korsana katılmıyorum.
Kimse size var olamazdınız demiyor, var olurdunuz da hangi dili konuşurdunuz, hangi kiliseye gider, hangi devletin sömürgesi olurdunuz orası meçhul.

Herkes farklı düşünebilir ben bunu doğal bulurum.
slogandaki mantık bana uygun bir mantık değil böyle de düşünmekte serbestim.
Aynı mantıkla geriye gidersem eğer;
Peygamber olmasaydı eğer kızlar diri diri toprağa gömülürdü...
kürşad olmasaydı eğer türklerin soyu kururdu...
selçuklu olmasaydı bu topraklarda olmazdık...
osmanlı olmasa bizansa esir olurduk..
fatih olmasa istanbul olmazdı...

Benim şahsen olmasaydıyla olsaydıyla sloganik işlerle işim pek yok, dün bana rehberdir ama bugünü yaşıyorum. O yüzden doğrusuyla yanlışıyla büyük bir devlet adamı büyük bir liderdir Atatürk bunu kimse inkar edemez fakat Türk tarihine bakıyorum ve bizde kahramanlar bitmez diyorum. Elbet yine bir kürşad bir alparslan bir osmanımız olacaktı. Benim için Atatürk kadar Vahdettinde kıymetlidir, abdülhamitte, fevzi çakmakta, kazım karabekirde, yörük ali efede, ali şükrü efendi de.

Ben Türk’üm, Türk esir olmaz.
Ben Türk’üm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türk’üm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türk’üm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türk’üm, Türk Hürriyetsiz olmaz.

"Ben ezelden beridir hür yaşadım her yaşarım.."

.
.
.
Esir iken mümkün müdür ibadet,
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
Senin gibi dürzülerin yüzünden,
Dininden de soğuyacak bu millet.

İşgaldeki hali sakın unutma,
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
SEN ANANDAN YİNE ÇIKARDIN AMMA !!!
BABAN KİMDİ BİLEMEZDİN ŞEREFSİZ...

Neyzen Tevfik

Cuk diye oturmadı mı?

the_korsan' Alıntı:

Benim şahsen olmasaydıyla olsaydıyla sloganik işlerle işim pek yok, dün bana rehberdir ama bugünü yaşıyorum. O yüzden doğrusuyla yanlışıyla büyük bir devlet adamı büyük bir liderdir Atatürk bunu kimse inkar edemez fakat Türk tarihine bakıyorum ve bizde kahramanlar bitmez diyorum. Elbet yine bir kürşad bir alparslan bir osmanımız olacaktı. Benim için Atatürk kadar Vahdettinde kıymetlidir, abdülhamitte, fevzi çakmakta, kazım karabekirde, yörük ali efede, ali şükrü efendi de.

...

the_korsan' Alıntı:

:alkis: :alkis:

BaRBaRYaN' Alıntı:
hocam o ilana çok güzel cevap verdiler
byy13cciiaa9irj.jpg
:puhaha:

Re: Ynt: Akit gazetesindeki ilan

yataylimit' Alıntı:
Kimse size var olamazdınız demiyor, var olurdunuz da hangi dili konuşurdunuz, hangi kiliseye gider, hangi devletin sömürgesi olurdunuz orası meçhul.
Komik.,

yataylimit' Alıntı:
xodeda' Alıntı:
yataylimit' Alıntı:
Komik.,

Nesi komik, söyleyin de gülelim?
yadıklarınızı okuyunda gülün o zaman.

xodeda' Alıntı:

Yazdıklarımı okuyorum, gülecek bir şey bulamıyorum...
Sizin yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum, yazdığınız 5 kelimede iki imla hatası olduğunu görünce gülüyorum. Neler olduğunu söylemeyeceğim, bakalım bulabilecek misiniz ;)

yataylimit' Alıntı:
xodeda' Alıntı:

Yazdıklarımı okuyorum, gülecek bir şey bulamıyorum...
Sizin yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum, yazdığınız 5 kelimede iki imla hatası olduğunu görünce gülüyorum. Neler olduğunu söylemeyeceğim, bakalım bulabilecek misiniz ;)
telefondan yazıyorum idare et :lol:

easytr' Alıntı:
bir faniyi ilahlaştırıp her şeyi ona bağlamak akıl karı bir iş değildir. zaten bunu yapanlarda bitik ideolojilerine bunu kalkan olarak kullanıyor. bir dönem bu ülkede kaçak binaların önüne Atatürk büstleri dikilirdi yıkılmasın diye geriisini düşünün. milli mücadele bir ekip çalışmasıdır, en basitinden kazım karabekir ordusunu mustafa kemalin emrine vermese neler olurdu düşündünüz mü? yada chp zihniyetinin karşı olduğu başörtüsünü takan hatta kara çarşaflı bacılarımızın çocuğunun üstünden alıp cephaneye battaniye örtmesi gibi fedakarlıklar olmasaydı?

Atatürk kime yobaz demiş ya da kimi kötülemiş?
Birileri ona buna yobaz dedi diye Atatürkü suçlayamazsın !
Adam bu ülke için kurşun yemiş Gazi unvanını kazanmış sen belki aynı duruma düşsen paçandan bir şeyler döküle döküle kaçacaksın ama o adam kara çarşaflısıyla, imamıyla, doktoruyla, askeriyle, çiftçisiyle birlik olup savaşmış. Onun için adamı kötüleme birilerine kızıp hıncını Atatürk'ten alma. Atatürk doğrusuyla yanlışıyla bu ülkenin kurtarılmasında rol oynadı mı ona bakacaksın.

BİR İŞİ ! i Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapmayan Çamur Atar !

Ekli dosyalar

• wer.jpg
    wer.jpg
    25.4 KB · Görüntüleme: 383
  • wer2.jpg
    wer2.jpg
    38.2 KB · Görüntüleme: 383
Atatürk'e edilen dualar ne sana edilmiştir ne de bana...
Atatürk'ü ilahlaştırmıyorum hatta Allah ondan razı olsun diyorum ve kimsenin de kötülemesine izin vermeyiz.

şu "ilahlaştırma" ve abartıyı açar mıyız acaba??
belki orada çözülmeye başlar bazı "kalıp" nefret yada "sevgi"ler

en net hale getirebilsek tanımlarımızı belki daha kolay anlaşıkır diyorum kısaca arkadaşlar

hocam kara çarşaf kullanmak gericilik ya da yobazlık olarak görülemez ama o kıyafetlere devrim yapılırken dönemin koşullarını ve bu kararın neden alındığını düşünmek lazım. Atatürk başınızı örtmeyin, örtünmeyin, ibadet etmeyin dememişki kadınlara. Ya da hangi camiyi yıktırmış? Onun fikirlerini, yaptıkları kadar yapmadıklarını da düşünmek gerek. Örtünmeyi yobazlık olarak görenler Atatürkçü fikir ve anlayışta değildir zaten.

sgulkurusu' Alıntı:
hocam kara çarşaf kullanmak gericilik ya da yobazlık olarak görülemez ama o kıyafetlere devrim yapılırken dönemin koşullarını ve bu kararın neden alındığını düşünmek lazım. Atatürk başınızı örtmeyin, örtünmeyin, ibadet etmeyin dememişki kadınlara. Ya da hangi camiyi yıktırmış? Onun fikirlerini, yaptıkları kadar yapmadıklarını da düşünmek gerek. Örtünmeyi yobazlık olarak görenler Atatürkçü fikir ve anlayışta değildir zaten.

http://www.haber7.com/kultur/haber/1095 ... kilan-cami

dünyanın bütün güçlü devletleri bir araya gelip ülkemizi işgal etmişken Türk halkına liderlik eden, istese padişah ve halife olabilecek konumdayken yönetimi halkına bırakan Ulu Önder'i sevgi ve saygıyla anıyorum. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. O'na saygı duymam için yukarıda saydıklarım kâfi. içtiği rakılar da kendisini bağlar, hesabını kendisi verecek. halkımız için ne yapmış ben ona bakarım.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam, bu konudan haberim yoktu. O dönemde hangi sebeble yıkım kararı verilmiş, acaba yazılanlar doğru mu bilemeyiz. Herkes hesaba dökülünce cevabını verecek zaten. Ancak hep vurguladığımız konu şu ki, bu vatan Atatürk'ün önderliği ve yönlendirmesiyle Kürdü, Türkü, çarşaflısı, moderni, genci, yaşlısıyla millet tarafından kurtarılmıştır.

Olmasaydı olmazdık diyebileceğim tek kişi Hz Muhammed`dir.

Sözde içki içmeyenleride görüyoruz bakın bakalım ülkelerinin hallerine mevzu içki içmek değil mevzu başka...
Şimdi ayağı sağlam basınca bakıyorsun saydırmaya başlıyor.
Tabi devir değişti devir din tacirliği devri en iyisi onlara takılmak...

xodeda' Alıntı:
bu zihniyet bunları görmez hocam.

1- zihniyet demişken şu haberi okuyun da bu zihnşyet neyin kafasını yaşıyor. bakın bakalım kim kimi ilahlaştırıyor...

http://www4.cnnturk.com/2011/turkiye/07 ... /623516.0/
http://siyaset.milliyet.com.tr/uc-sehri ... efault.htm

2-cami yıktırmaktan bahsetmişsiniz alın bakalım Malatya'daki camiyi avm yapmak için kim izin vermiş yıkılmasına. sizin paylaştığınız haber sitesinden yanlı değildir herhalde sizin için.
http://www.haber7.com/guncel/haber/4062 ... mi-yikildi

Geri