AKP, kelle koparacak!

Kodla Büyü

teksen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
CHP İstanbul milletvekili Celal Dinçer, İç Güvenlik Paketi’ne eklenen 126’ıncı madde ile 2.3 milyon devlet memurunun iş güvencesinin ortadan kalkacağını iddia ederek AKP Hükümetinin kendisine “biat” etmeyen ya da muhalif gördüğü her düzeydeki devlet memurunun kellesini” kopartacağını ileri sürdü.
http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/akp ... ak-751087/

Devlet memurlarının iş guvencesinin kalkacağı doğru. Bunu cumhurbaşkanı defaatle ve yakın zamanda gene soyledi. Akp li arkadaşlar şimdi bunu da savunacaklar ama kendilerinin de iş garantisi kalmicak

niye düşünsünki adam zaten partili.
ileride iktidar falan değişir düşüncesi yok. güç bende iken ortalığı kasıp kavurmalıyım düşüncesi.
kibir. Allah c.c. affetsin.

"Çok güçlü, damizlik bir boga köyündeki tüm ineklerle çiftlesmis. Inekler yetmeyince diger hayvanlara ve hatta köyün kadinlarina yan gözle bakmaya baslamis. Bu durumdan rahatsiz olan köy ahalisi ne yapsak diye düsünmeye baslamis. Köy ihtiyarheyeti toplanmis ve ünü tüm ülkeye yayilan bogayi devlet üretme çiftligine satmaya karar vermis. Bakicilari devlet üretme çiftligine satilan bogayi ineklerin arasina salmis, aradan birkaç gün geçmis ancak bogada hiç bir haraket olmamis. Agacin altinda gevis getiren boganin bakicisi yanina gitmis ve :
- Boga kardes, köydeyken seni kimse tutamazdi, ne oldu hastamisin?
diye sormus. Boga, bakicisina yavasça dönerek :
- Eeee ne yapalim? Artik devlet memuru olduk, demis... "

Devletin boğası olunca yan gelip yatan bazı kendini bilmezlerin görevlerini daha itinalı yapmaları için daha sıkı bir denetim mekanizması getirilmesini destekliyorum. Fakat bu denetim belli bir zümreyi ayrıcalıklı hale getirmek için, siyasi düşüncesi ile hükümete muhalif olanları ayıklamak için yapılacaksa bundan rezil bir durum olamaz.

giryan' Alıntı:
1-Devletin boğası olunca yan gelip yatan bazı kendini bilmezlerin görevlerini daha itinalı yapmaları için daha sıkı bir denetim mekanizması getirilmesini destekliyorum.

2-Fakat bu denetim belli bir zümreyi ayrıcalıklı hale getirmek için,

3-siyasi düşüncesi ile hükümete muhalif olanları ayıklamak için

yapılacaksa bundan rezil bir durum olamaz.

Hocam birinci isteğin hayal kısmına girmiş, ikincisi vizyon, üçüncü kısım ise misyon... Valla bu tanımı stratejik planda anlatsan var ya "cuk " diye oturur.

Milli eğitimdeki idareci atamayı hallettiler sıra alt tabakaya geldi. ne diyelim hayırlı olsun. işçi sınıf bu ülkede nasıl taşeronun eline geçtiyse memurda yakında o duruma gelir.

yönetici yönetmeliğini değiştirmek istediklerinde de bakan avcı, liyakatlı olanlar artık idareci olacak demişti. Gördük liyakati. Bizim memleket ne zaman üretici olursa o zaman liyakatliler gelir. Aksi halde siyasiler gelecektir.

gizli değil ki cumhurbaşkanının kendi ağzından dinledim geçen gün, tazminatı neyse verip gönderelim demişti

cumhurbaşkanı kendi ağzıyla diyor ki memur işçi ayrımı olmayacak sadece çalışan ifadesi kullanılacak diyor
bütün gelişmiş ülkelerde hatta Osmanlıda, uzayda her yerde böyleymiş bir bizim ülke geri kaldığı için şahlanamadığı için böyleymiş (bu son cümle bana aittir.)

Arkadaşlar muhalifler şimdiden ufak ufak kariyer.net sitesini kurcalasın. İngilizceniz varsa yurt dışı için monster.com var. Dışarıda da güzel işler bulunur.

Ya da hiç direnmeyin, gelin sizi eğitim-bir-sen üyesi yapalım. Rahat edin. İşinize odaklanın. :puhaha:

Siyaset yapmayın, twitterden faceden eleştirmeyin forumlara yazmayın herkes fişleniyor sudan sebeplerle işten atılacağız ama elimiz durmuyor işte, herkes biat etsin. Şimdiden eğitim bir sen egeçmeye başlayın.

biz ne kaldırımlar gördük, üstünde insan yok
ne kaldırımlar gördük üstünde insan var fişleyen yok :puhaha:

siz hala "teksen" in başlıklarına yorum mu yapıyorsunuz ya?
adamın işi gücü siyaset ,ve siyasette kimse kimseyi ikna edemez. herkesin bir düşüncesi var hangi partiye o veriyorsan git ver kimse karışamaz..
bu forum da siyaset konuşulmasına karşıyım :wink:

Bizzat akpli, akpnin sendikasına yıllarını vermiş bir müdür yard. ile çalışmaktayım. Müdür olamadığı gibi müdür yard. görevinde de kendini yanına alacak bir müdür bulamadı. Sendikasına kızgın. Fakat işte bişey de diyemiyor. Hala da umudu var. O kadar çok satıldı ki en yakınındakiler tarafından. Yine de bişey demiyor toz kondurmuyor. E tabii bugün olmazsa yarın olur ben yine de ses etmeyim diyor. Umut fakirin ekmeği. Yediği tokatlara rağmen hala menfaat uğruna çalışıp çabalıyor garibim. Yarın bu arkadasın başına gelen sizlerin de başına gelecek. yarış çoğaldı. Artık menfaatler fazlalaştı. Yalaka çoğaldı, üye arttı, talepler arttı. Allah sonunuzu hayır etsin. Kimsenin garantisi yok ben size diyim.

forumcu86' Alıntı:
Kaldırımı unutma :D
Bu arkadaş isminden de anlaşılacağı üzere sağlam bir trolldür.. Twitter ve Face ekibinden değilde forum ekibinden olduğu aşikar olan bu arkadaşı ciddiye almamak gerektiği gibi adminleri olaya el atmaya çağırmak gerektir.. :x

forumcu86' Alıntı:
Bbnet modları olaya el atarsa, öncelikle aylarca burada hükümet karşıtı konu açanları temizlemesi lazım. Ne o zorunuza gidiyor bakıyorum karşıt fikirleri duymak. Zihniyetiniz hep aynı, Allah bu zihniyete iktidar yüzü göstermesin, yoksa hepimiz kaybederiz.
Şimdi çok kazanıyosun ya :D Gerçi bulmuşsundur bi yağlı kapı sen. Kaç para kazanıyosun, ne menfaatler elde ettin onu söyle aslanım. Sizin gibiler kolay kolay dua bile etmez menfaati olmadığı işe.

forumcu86' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
forumcu86' Alıntı:
Bbnet modları olaya el atarsa, öncelikle aylarca burada hükümet karşıtı konu açanları temizlemesi lazım. Ne o zorunuza gidiyor bakıyorum karşıt fikirleri duymak. Zihniyetiniz hep aynı, Allah bu zihniyete iktidar yüzü göstermesin, yoksa hepimiz kaybederiz.
Şimdi çok kazanıyosun ya :D Gerçi bulmuşsundur bi yağlı kapı sen. Kaç para kazanıyosun, ne menfaatler elde ettin onu söyle aslanım. Sizin gibiler kolay kolay dua bile etmez menfaati olmadığı işe.

Neyse zihniyet hep aynı, Allah tan hükümet şu anda gaza gelipte savaşa girmiyor, hemen karşı tarafta yer alırsınız buna % 100 eminim. Pislikler temizleniyor, az kaldı, dikkat edin kendinize, karşı kaldırıma dikkat :)
Hükümetin savaşa giremeyeceğini gördük rahat ol. Zaten gaza gelmesine de imkan yok. Nerde tehdit görse geri çekilecek onu anladık. Sen de artık trollüğünü her seferinde farklı bir yerden yaparsın :D

forumcu86' Alıntı:
Bbnet modları olaya el atarsa, öncelikle aylarca burada hükümet karşıtı konu açanları temizlemesi lazım.
Bak Troll kardeş daha 10 gün önce foruma kayıt yaptırmışsın aylarca yorum yapanlar hakkında konuşuyorsun.. Aylarca o konuları biz okuduk beğendik kızdık tamam da sana ne oluyor daha dün üye olmuşsun görmedin, duymadın, yaşamadın.. Ve ilginçtir yazdığın yorumların hemen hepsi siyasi tartışmalar.. Tamam sitede siyasette konuşuluyor ama asıl amacı bu değil ki, görülen o ki senin asıl ve tek amacın maalesef o.

ordinaryus' Alıntı:
forumcu86' Alıntı:
Bbnet modları olaya el atarsa, öncelikle aylarca burada hükümet karşıtı konu açanları temizlemesi lazım.
Bak Troll kardeş daha 10 gün önce foruma kayıt yaptırmışsın aylarca yorum yapanlar hakkında konuşuyorsun.. Aylarca o konuları biz okuduk beğendik kızdık tamam da sana ne oluyor daha dün üye olmuşsun görmedin, duymadın, yaşamadın.. Ve ilginçtir yazdığın yorumların hemen hepsi siyasi tartışmalar.. Tamam sitede siyasette konuşuluyor ama asıl amacı bu değil ki, görülen o ki senin asıl ve tek amacın maalesef o.
:++: :++:

ordinaryus' Alıntı:
forumcu86' Alıntı:

ordinaryus :+1:

forumcu86, hadi ordan :!:

İnsani ve iktisadi gelişmişlik derecesi düşük toplumlardaki egemen olan kültür/din, bireye, haklı olan yabancı için savaşmayı değil; katil veya hırsız da olsa yakınını savunmayı emreder.
etkinliklerimiz-ve-eylemlerimiz-f263/tecavuz-insanlik-sucudur-ozgecan-kalbimizde-t139110-60.html

teksen' Alıntı:
. . .
AKP ken­di seç­me­ni üze­rin­de na­sıl et­ki­li olu­yor?
Hâ­lâ otur­ma­mış de­mok­ra­si­mi­zin al­tın­da ya­tan se­bep­le­ri sor­gu­la­ma­mız ge­re­kir. Çün­kü ik­ti­dar par­ti­si bun­la­rı ken­di le­hi­ne dö­nüş­tü­re­bi­li­yor. Ne­dir bun­lar:

İl­ki “bi­at kül­tü­rü­’’­dür.
. . .
İkin­ci ko­nu, bi­at kül­tü­rü­nün bir so­nu­cu olan “e­leş­ti­rel dü­şün­ce­’’ yok­lu­ğu­dur.
. . .
“Sor­gu­la­ma, tes­lim ol’­’ an­la­yı­şı, din­dar çev­re­ler­de ko­lay­cı­lı­ğı ge­ti­rir.
. . .
Dü­şün­me­yen ve sor­gu­la­ma­yan top­lum­lar­da li­der odak­lı si­ya­set ba­şa­rı­lı olur.
. . .
“Sor­gu­la­ma, tes­lim ol’­’ an­la­yı­şı, din­dar çev­re­ler­de ko­lay­cı­lı­ğı ge­ti­rir.
. . .
Me­se­le­le­rin re­el düz­lem­den çı­kar­tı­lıp iman ek­se­nin­de tar­tı­şıl­ma­sı; seç­me­nin ma­ni­pü­le edil­me­si­ni ko­lay­laş­tır­mak­ta­dır.
. . .
guncel-haberler-f6/muhalefet-ve-yuzde-elli-t139332.html

Geri