aksaray açık olan okullar bunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gulivo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

gulivo

Aktif Üye
İLÇE ADI KURUM ADI
AĞAÇÖREN Hüsrev Ortaokulu
AĞAÇÖREN Kırımini Ortaokulu
ESKİL Cumhuriyet Ortaokulu
ESKİL Halk Eğitim Merkezi
ESKİL Şehit İbrahim Er Ortaokulu
ESKİL Şehit Recep Bozdağ Ortaokulu
ESKİL Yüksecik Ortaokulu
GÜLAĞAÇ Camiliören Ortaokulu
GÜZELYURT Gaziemir Yakacık Ortaokulu
GÜZELYURT Halk Eğitim Merkezi
GÜZELYURT Ihlara 100.Yıl Ortaokulu
MERKEZ Acıpınar Ortaokulu
MERKEZ Aksaray Bilim ve Sanat Merkezi
MERKEZ Aksaray Merkez Ticaret Meslek Lisesi
MERKEZ Aksaray Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
MERKEZ Cumhuriyet İlkokulu
MERKEZ Doğantarla Ortaokulu
MERKEZ Hacı Mustafa Demir Ortaokulu
MERKEZ Kalebalta Ortaokulu
MERKEZ Sarayhan Şehit Süreyya Kınay Ortaokulu
MERKEZ Şehit Fatih Gökkaya Ortaokulu
MERKEZ Ulukışla Ortaokulu
MERKEZ Yeşiltömek Ortaokulu
MERKEZ Yusuf Hakîkî Baba Ortaokulu
ORTAKÖY Bozkır Celal Yavuz Ortaokulu
ORTAKÖY Hacıibrahimuşağı Ortaokulu
ORTAKÖY Harmandalı Atatürk Ortaokulu
ORTAKÖY Satansarı Ortaokulu

Hocam geçen ki başlıkta dediğim gibi çoğu köy okulu olarak açılmış. Ortaköy Aksaray'a yaklaşık 55 km. Ortaköydeki tüm okullar yanılmıyorsam köy okulu. Hatta Harmandalı benim köyüm Aksaray'a yaklaşık 80 km. Merkezdeki liseleri yazabiliyor musunuz bilmiyorum. Geriye kalan çoğu okul yine köy okulu. (yerlerini bilmiyorum ama) Cumhuriyet ilkokulu merkezde güzel bir okul. Ancak orası da ilkokul işte. İlerde norm sıkıntısı olabilir. Hatta ilkokul niye açılmış onu anlamadım.

Hocam ilçeleri ve köyleri pek bilmem ama; merkezdeki okullar hakkında birşeyler söyleyebilirim. Bilim Sanat yazabiliyorsan yaz derim (Y. Lisans Şartı vs.). Hacı Mustafa Demir güzel bir okul. Bir tane BT öğretmeni var. Yusuf Hakiki Baba merkezde ama biraz kıyıda köşede. Cumhuriyet'te ise norm fazlası olursun ama merkezden okul istersin. Meslek liselerini yazamazsın.

Merkezdeki okuların sıralaması şöyle olabilir bence;
Bilim Sanat
Hacı Mustafa Demir
Cumhuriyet
Yusuf Hakiki Baba

teşekkür ederim bir sorum daha olacak btr görevlendirilmesinde aksarayda bt sınıfı olmazsa okullarda veriliyor mu genelde ders saatleride çok düşük okulların en fazla 8 falan

Hocam meslek liselerini ve Bilim Sanat merkezini yazamıyoruz diye biliyorum. Açık olarak gözüküyor ama yazamıyoruz.(Değiştiyse bilmiyorum tabi yine de araştırın.) Yerinizde olsam Cumhuriyet ilkokulunu yarın arar bilgi alırım. İlkokul olduğu için norm sıkıntısı açısından. Eviniz tokideymiş bende o civarda oturuyorum. Toki kavşağına inip servise biniyorum ankara yolundan sizde ankara istikametinde ki okulları yazabilirsiniz. Servis açısından sıkıntı olmaması için. Okulları telefonla arayıp tokide oturduğunuzu ve servis olayını mutlaka sorun. Cumhuriyet ilkokulunda normla ilgili bir sıkıntı olmayacağını bilsem ilk tercihim orası olur benim.

aradım okulları cumhuriyet 2 yıla kadar ortaokul kısmı kapanacak dedi ben yine de yazacağım ilk tercihim orası olacak ağustosta il içine tekrar başvururm diye düşünüyorum ankara istikametinle olanları sırayla yazacağım ama aksarayda pek servis olayı yokmuş şaşırdım genelde arabalarıyla gidiyorlarmış araba almam gerek:)

tekrar soruyorum btr görevlendirilmesi sıkıntı oluyor mu ders saati az olan bilgi.sınıfı olmayan okullarda

Bt sınıfı olmayan okula görevlendirme varmı bilmiyorum. Bt sınıfı olmayan okulu yazmayın zaten hocam.

Şu anda nerede çalışıyorsunuz hocam? Bir de ev TOKİ'de ise benim sıralama size ters gelebilir. TOKİ'deki Hasandağı Ortaokulu'nun norm seneye 2 olacak. Siz Cumhuriyet'te norm fazlası olup eylül'de Hasandağına gelmeye bakın :)

Geri