Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok daha bi gelişme hocam... Ama çalışmalar başladı herhalde. Çünkü bugün İl'e bir yazı gönderdik. BT sınıflarının durumunu soran bir yazı gelmişti. 5 tane tablo, büyük ihtimalle durum tespiti yapıp görevlendirmeleri ona göre yapacaklar...
Hayırlısı olsun bakalım...
Ek1-5 bizde doldurduk, ancak boş gönderdik diyebiliriz. Çünkü hiçbir ekipman yok okulda. Sözde 2 BT sınıfı var ama içleri boş. Eğer sizin dediğiniz gibiyse görevlendirme vermezler bize.
Hocam kendi okulunuzda olmasa bile Fatih tamamlanan bir lisede görevlendirme yaparlar diye düşünüyorum... Geçenki Formatörler toplantısına katıldınız mı...
Branş BT ise sorun olmaz... Kendi okulunuzda dersiniz var mıydı hocam...
10 saat dersim var, ama sistemde BT sınıf aktif gözüküyor. Genelgeye bakılırsa BT sınıfı olan okullarda görevlendirme yapılacak diyor, ama il meb ne karar verir bilemem. Branş bilişim teknolojileri ama formatörlüğü istemedim.
hayırlısı olsun hocam... Zaten en güzeli insanın kendi okulu... bt aktifse görevlendirme olur...
yavaş yavaş elden geçirirsiniz artık... ya da biraz daha sabır ve Fatih...
Az kaldı, seneye kurulur inşallah...
Arkadaşlar Aksaray daki formatörlükten haber yok onaydan çıktı mı bilgisi olan var mı?
Bizim eski görevlendirmeler de 15 Ekim itibariyle iptal edilmiş.yeni görevlendirme de yapılmadı. Biz formatörlüğe devam ediyoruz ama ara dönem ekderslerini alabilirmiyiz.
Arkadaşlar ben bugün Bilgisayar ve sınav hizmetleri bölümüne sordum. Görevlendirmeler yapıldı onaydan çıktı dağıtımı bugün tamamlanacak okul gözlerine bakın dediler.
kanber gülüzar demir ilkokuluna görevlendirme yazısı geldi.5 kasım itibarıle görev başladı.25 ocakta sonlanacak.listede 71 arkadaşın adı yer aliyordu.hayırlı olsun