fiyat nedir hocam?ocomert' Alıntı:Telefon sahsima ait)
yadigartbaykal' Alıntı:az çok piyasa fiyatlarını söyleyeyim s4 900-950 civarı alınabilir, note 2 850 civarı alınabilir. htc one, sony z yine 900 civarı piyasada bulunabiliyor.
telefondan
A.K.D' Alıntı:Mayıs 2014 ayında Gold tan almış olduğum 2 aylık Sony xperia Z1 uygun fiyata satılıktır ilgilenen olursa iletişime geçebiliriz...
SiyahAdam' Alıntı:A.K.D' Alıntı:Mayıs 2014 ayında Gold tan almış olduğum 2 aylık Sony xperia Z1 uygun fiyata satılıktır ilgilenen olursa iletişime geçebiliriz...
fiyatı ne kadar hocam
z1 mi z1 copac diye bi model çıktı omuA.K.D' Alıntı:SiyahAdam' Alıntı:A.K.D' Alıntı:Mayıs 2014 ayında Gold tan almış olduğum 2 aylık Sony xperia Z1 uygun fiyata satılıktır ilgilenen olursa iletişime geçebiliriz...
fiyatı ne kadar hocam
1500 e satmayı düşünüyorum hocam en ufak çizik yok kutu tam takır yanında sonradan aldığım kılıfı da hediye...
dehencan' Alıntı:arkadaşlar bende blackbery z10 bakıyorum. kullanan arkadaş varmı? artıları eksileri nelerdir? malum androit değil işletim sistemi. ikinci el almak istiyorum.
A.K.D' Alıntı:SiyahAdam' Alıntı:A.K.D' Alıntı:Mayıs 2014 ayında Gold tan almış olduğum 2 aylık Sony xperia Z1 uygun fiyata satılıktır ilgilenen olursa iletişime geçebiliriz...
fiyatı ne kadar hocam
1500 e satmayı düşünüyorum hocam en ufak çizik yok kutu tam takır yanında sonradan aldığım kılıfı da hediye...