Alınık 2. el Cep Telefonu

Kodla Büyü
donanimhaber sitesini tavsiye etmem.
satıcı da bir yamuk olursa muhatap bulamazsın.

öyle duvar gibi 1 site (!)

Evet arkadaşlar öncelik yadigartbaykal hocamıza ait olmak üzere bende lg g2 ve s4 tarzı tlf bakıyorum.

Arkadaslar sıfır yurtdışı ürünü almak isteyen hocalarım bana pm gönderebilir.

hocam fiyatını bilmiyorum
ama eğri oturup doğru konusmak gerek
telefonum kozmetik olarak temiz değil
kızım elinden düşürdü zaman zaman
köşelerde çizikler var
ekranda herhangibir sıkıntı yok
geçen haftada şarj soketi garantiden değişti

halen 8-9 ay garantisi var

fiyatı buna göre sizler verin

Mayıs 2014 ayında Gold tan almış olduğum 2 aylık Sony xperia Z1 uygun fiyata satılıktır ilgilenen olursa iletişime geçebiliriz...

yadigartbaykal' Alıntı:
az çok piyasa fiyatlarını söyleyeyim s4 900-950 civarı alınabilir, note 2 850 civarı alınabilir. htc one, sony z yine 900 civarı piyasada bulunabiliyor.
telefondan

Hocam söylediğiniz fiyatlar ikinci el için değil mi?

SiyahAdam' Alıntı:
A.K.D' Alıntı:
Mayıs 2014 ayında Gold tan almış olduğum 2 aylık Sony xperia Z1 uygun fiyata satılıktır ilgilenen olursa iletişime geçebiliriz...

fiyatı ne kadar hocam

1500 e satmayı düşünüyorum hocam en ufak çizik yok kutu tam takır yanında sonradan aldığım kılıfı da hediye...

arkadaşlar bende blackbery z10 bakıyorum. kullanan arkadaş varmı? artıları eksileri nelerdir? malum androit değil işletim sistemi. ikinci el almak istiyorum.

A.K.D' Alıntı:
SiyahAdam' Alıntı:
A.K.D' Alıntı:

fiyatı ne kadar hocam

1500 e satmayı düşünüyorum hocam en ufak çizik yok kutu tam takır yanında sonradan aldığım kılıfı da hediye...
z1 mi z1 copac diye bi model çıktı omu

dehencan' Alıntı:
arkadaşlar bende blackbery z10 bakıyorum. kullanan arkadaş varmı? artıları eksileri nelerdir? malum androit değil işletim sistemi. ikinci el almak istiyorum.

Hocam blackberry i iyice düşünmeden almayın derim. Zira firma iflas noktasında geleceği için net bişey söylemek zor

A.K.D' Alıntı:
SiyahAdam' Alıntı:
A.K.D' Alıntı:

fiyatı ne kadar hocam

Hocam kendinizce haklısınız ama sıfırı zaten o fiyata

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-x ... yId=371946

Hocam Beyaz LG G2 16 16 GB LG Türkiye garantili 25.01.2014 tarih faturalı bimeksden 1600 liraya alınmış tertemiz kullanılmış telefon
Hiçbir sorunu yok.kutusu vs.herşeyi duryor.Fatura fotokopisi ile satabilirim çünkü 2 tane almıştık.Seri numarasından garanti kontrolü LG den yapabilirsiniz.
900 liraya verebilirim.

Geri