Alacam bu laptopu tavsiye eder misiniz?

Kodla Büyü
Re: Acil alacam bu laptopu tavsiye eder misiniz?

fiyat iyi ama ben bunun alırdım buna yakın hp kullanıyorum çok iyi

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-xe077 ... I_ID=48448

neden laptop en yavaş parçası kadar hızlıdır
hd-7200 hızla dönüyor performansı çok etkiyor
birde parmak izi okuyucu çok işe yarıyor email, eokul, banka anında giriş yaparsın

oyun oynamıyorsan hiç birini alma 800 tl fazla verme derim
saygılar

bunu bir tanıdığım çocuğu için alacak çocuk oyun oynuyormuş. ben de kendim hp dv5 serisi kullanıyorum ama hp den nefret ettim resmen o kadar çok ısınıyor ki altında soğutucu olmadan kucağımda durduramıyorum o derece:(
acer de ısınma sorunu çok az diye duydum özellikleri ve fiyatı da iyi olunca düşündüm açıkçası..
servisi falan nasıl bilmiyorum?

hp laptop alan var mı ya hala?

ben geçen hafta asus aldım aynı özelliklere sahip ve 100 lira pahalı ama 3 yıl önce aldığım acer ucuzdu ama bana pahalıya patladı her zaman sorun verdi bence yaklaşma

mirxas' Alıntı:
http://www.hepsiburada.com/Liste/dell-inspiron-5010-intel-core-i5-460m-253ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar-c46f43/ProductDetails.aspx?productId=bd760273&categoryId=98

bunu al derim onun yerine ben de günlerdir araştırıyorum dell tercih edilen bir marka
+1

hocam bence Dellden de uzak durun..geçen hafta ben tavsiye ettim bir öğretmen arkadaşıma gitti aldı.bataryasının olduğu yerde internet için takacak yer vardı bende sevindim ne güzel diye..bir arkadaşın wın kartını içine takayım derken
kart pc nin içinde biryerlere gitti:(
Dell kart yeri koymuş ama içine donanım yerleştirmemiş! Saçmalığa bakarmısınız madem donanım koymayacaksınız kart yeri nede yapıyorsunuz? kart yerini birşeyle doldurun veya anakartın içine kaçacak şekilde yer vermeyin.Ve servisi aramamıza rağmen hiç ilgilenmediler.kullancıı hatası olabilir falan dediler uzaktan gelmeye hiç yanaşmadılar.Tam bir facia Dell den de uzak durun derim

mfk' Alıntı:

hp dünya nın en çok satan laptop markası. Piyasada çok olanın sorunu da göze daha çok çarpıyor doğal olarak.

hp den sonra dell ve acer geliyor. 2 tane acer kullandım gayet de memnunum marka olarak bir endişeniz olmasın hocam. Elektroniktir toshiba, asus, sony hepsinde de sorun yaşayabirlisiniz. Önemli olan servis ve fiyat/performans değeridir.

Hocam baska marka arama git bir tane lenovo Thinkpad al tepe tepe kullan biraz pahalidir ama buna alisinca baska laptoplar sana oyuncak gibi geir ben su an lenovo T400 Thinkpad kullaniyorum internette youtube de video aratirsan sana ozellikleri konusunda istemedigin kadar ozellik goreceksin selamlar

Dell yerinde servis ve yedek parça desteği ile bence bri numara, daha öncleri toshiba derken toshibanın türkiye için nasıl üretildiğini servisten duyunca şok oldum, hp ise kriz çok etkiledi servis desteği bitti gibi asus ve dell ayrıca fiyat açısından avantajlı olan lenovo derim

mfk' Alıntı:

tabiki var. Alacağım laptop Sony olur. ama ona param yetmediği için ikinci seçeneğim HPdir ve HP aldım. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun olmadı. tek sıkıntıfı alttaki fan yeri. eğer düz bir taban üzerinde kullanıyorsanız ısınır. ama ben fanı boşluğa getirerek 8 saat pes oynadım. ne ısındı nede oyunda donma oldu.

okulumuzda yaklaşık 20 adet laptop var. çeşit çeşit markalar. dell, toshiba, aidata, hp. bunların içinde en az sorun çıkartan hp ler oldu. Sistem sorunu değil tabiki. donanım olark söylüyorum.

Geri