tayinci42' Alıntı:2-3 haftayı bulduğu filan yok. benim görevlendirme yazım 10 dakika sürmemişti. okulda açık duyuruldu. sonra başvurular oldu. sonra puan üstünlüğüne göre seçildi. sonrasında işte müdürle gitti ilçeye ilgili şube müdürüne imzalattı müdür. sonra memurun yanına gitti. görevlendirme yazısını yazdı. onuda onaylattık sanırım. bitti gitti. 10-20 dakika sürdü toplamda.
pardus63' Alıntı:benim niye 5 aydır imzalanmış olmasına rağmen ilden çıkan yazı bir türlü okula gelmedi acaba :-1:
tayinci42' Alıntı:2-3 haftayı bulduğu filan yok. benim görevlendirme yazım 10 dakika sürmemişti. okulda açık duyuruldu. sonra başvurular oldu. sonra puan üstünlüğüne göre seçildi. sonrasında işte müdürle gitti ilçeye ilgili şube müdürüne imzalattı müdür. sonra memurun yanına gitti. görevlendirme yazısını yazdı. onuda onaylattık sanırım. bitti gitti. 10-20 dakika sürdü toplamda.
..halk' Alıntı:tayinci42' Alıntı:2-3 haftayı bulduğu filan yok. benim görevlendirme yazım 10 dakika sürmemişti. okulda açık duyuruldu. sonra başvurular oldu. sonra puan üstünlüğüne göre seçildi. sonrasında işte müdürle gitti ilçeye ilgili şube müdürüne imzalattı müdür. sonra memurun yanına gitti. görevlendirme yazısını yazdı. onuda onaylattık sanırım. bitti gitti. 10-20 dakika sürdü toplamda.
Şef seçimi puana göre olmaz. Daha önce kaç yıl boyunca şeflik yapmış olduğuna göre seçilir. Yani 3 yıllık bir öğretmen 3 yıl şeflik yapmışsa şef kadrosuna atanır. 10 yıllık öğretmen 2 yıl boyunca şeflik yapmışsa o atanmaz.
..jolly' Alıntı:Bugün müdürümün onayladığı dilekçemi ek ile mem'e götürdüm şube müdürü illa müdür versin dilekçeyi onla konuşmalıyım diyor böyle bir hakkı var mı geri çevirme gibi dilekçemin? veya ne düşünüyor bilmiyorum.
melih444' Alıntı:Tam yazdım barbaryan hocam yazmış .halk' Alıntı:tayinci42' Alıntı:2-3 haftayı bulduğu filan yok. benim görevlendirme yazım 10 dakika sürmemişti. okulda açık duyuruldu. sonra başvurular oldu. sonra puan üstünlüğüne göre seçildi. sonrasında işte müdürle gitti ilçeye ilgili şube müdürüne imzalattı müdür. sonra memurun yanına gitti. görevlendirme yazısını yazdı. onuda onaylattık sanırım. bitti gitti. 10-20 dakika sürdü toplamda.
Şef seçimi puana göre olmaz. Daha önce kaç yıl boyunca şeflik yapmış olduğuna göre seçilir. Yani 3 yıllık bir öğretmen 3 yıl şeflik yapmışsa şef kadrosuna atanır. 10 yıllık öğretmen 2 yıl boyunca şeflik yapmışsa o atanmaz.
2 yıllık öğretmen hiç şeflik yapmamış ,
yüksek lisans bikaç tane yarışma proje ,bikaç tane hizmetiçi eğitim
25 yıllık öğretmen 3 yıll şeflik yapmış olsun ; bir değerlendir bakalım hocam hangisi şef olur?
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/zip/yoner2617_0Ek.zip
..jolly' Alıntı:Hocam artık şeflik yetkisi ilçe mem'de mi yani onlar onayı verince hemen şef mi olunuyor yoksa valilik onayı gerekiyor mu hala?
.melih444' Alıntı:Hocam birçok il yetki devri ile ilçeye devretti bu yetkilerini ,devretmeyen valilikler varmıdır? Bu konuda bilgim yok.
Bildiğim tanıdığım haberleştiğim tüm ilçelerde yetkinin ilçelerde olduğunu biliyorum.