parssan' Alıntı:bir kişi 20 saat kordinatörlük alıyorsa
alanşefi 10 pbo + 10 kordinatörlük mü alır. yönetmelikte bunun böyle olacağına dair bir ifade varmı..
alan şefi 20 ders+ 10 pbo+14 saat koordinatörlük alamazmı yönetmelikte nereye göre alamaz...
cogullu' Alıntı:Alabilirsiniz hiçbir sıkıntı olmaz. Ama alan şefi 14 saatten fazla koordinatörlük alamaz, buna dikkat edin.
parssan' Alıntı:bir kişi 20 saat kordinatörlük alıyorsa
alanşefi 10 pbo + 10 kordinatörlük mü alır. yönetmelikte bunun böyle olacağına dair bir ifade varmı..
alan şefi 20 ders+ 10 pbo+14 saat koordinatörlük alamazmı yönetmelikte nereye göre alamaz...
parssan' Alıntı:arkadaşlar özür diliyorum kendimi ifade edemedim.. galiba
adam diyor ki 20 saat koordinatörlük verilir bunda hem fikiriz..
fakat diyorki sen alan sefi isen bunun 10 pbo alırsın 10 da koordinatörlük alırsın..
atelye sefi isen 6 pbo 14 koordinatörlük alırsın daha fazla koordinatörlük alamazsın...
bunu çürütücek bi şey var mı dogru ise nerde yazıyor... bulamadım böyle bişey kafasına göre uyduruyorlar...
buzozgur' Alıntı:Hocam alan disindaki siniflar kapandigi icin secmeli derslerle doldurdugum 20 saati dolduramiyorum 12 saat falan oliyor yuzyuze ders. Budurumda ne olur? Koordinatorluk ve alan sefligi normdan sayiliyor diye biliyorum ama yuzyuze ders dolmuyor? Yardimci olurmusunuz
parssan' Alıntı:arkadaşlar özür diliyorum kendimi ifade edemedim.. galiba
fakat diyorki sen alan sefi isen bunun 10 pbo alırsın 10 da koordinatörlük alırsın..
atelye sefi isen 6 pbo 14 koordinatörlük alırsın daha fazla koordinatörlük alamazsın...
bunu çürütücek bi şey var mı dogru ise nerde yazıyor... bulamadım böyle bişey kafasına göre uyduruyorlar...
ulubey38' Alıntı:parssan' Alıntı:arkadaşlar özür diliyorum kendimi ifade edemedim.. galiba
koordinatörlük ile sefliğin birbirinle bağlantısı yok hocam. 24 saat derse girersen 10 pbo + 10 koordinatörlük olur. 20 saat derse girersen 10 pbo + 14 koordinatörlük olabilir. yönetmelik şöyle der teorik ve uygulamalı dersler dengeli dağıtıldıktan sonra koordinatörlük verilir. asıl sorun sefliklerin ders dağıtımı yaparken içine sokulmalı mı sokulmamalı mı. sizin idare sokulmamalı olarak düşünmüştür. örneğin 96 saat ders var herkese 24 saat ders düşer. alan sefi 24 ders + 2 planlama+ 10 pbo + 10 koord. sefliği olmayan öğretmen 24 ders + 2 planlama+ 2 rehberlik/kulup + 20 saate kadar da koord. alabilir. eğer böyle birşeyi dayatıyorlarsa sef kimse olmak istemez herhalde. 10 saat fazladan okulda kalıp bölümün işlerini yürüteceksin üsütüne birde ek dersi de az alacan. alan sefi, atelye sefi, öğretmen arasında en azından 2 şer saat fark olmalı.