alan adı mebden host başak yerden dns ayarları nasıl olcak

Kodla Büyü

ihsanone

Üye
arkadaşlar mebin alan adını meb.k12.tr kullanıyorum.host ise php ve mysql desteği olmadığındna satın aldım.hostu aldıgım adam dns ayarlarının değişmesi gerektiğni söyledi nasıl yapıcalk nerden yapıclak bilgisi oln var sa cevaplarsa sevinirim

Hocam aşağıdaki adresten okulunuzun ilsis bilgileri ile giriş yapıp bakabilirmisiniz. aradığınız kısım orada olabilir. bende okul bilgileri olmadığı için şu an bakamıyorum ama meb.k12.tr ile ilgili bütün okul bilgilerini bu panelde yönetiyoruz diye biliyorum.

http://www.meb.k12.tr/index.php

benim bildiğim kadarıyla meb dns değiştirmiyo. bunun için iki önerim olacak
birincisi frame kullanmak ikincisi meb.k12.tr olan adresi html koduyla yeni bir isme yönlendirmek

alan adını meb.k12.tr kullanmakistegiimden sıknıtı çıkyıro.alan adı hosttan pahalı köy okulu para yok.bu yüzden yönlendrme yapamıyourz
nerye yönlenirdireceksn ki?
mebin hostu berbat
doğru düzgün yükleme yapamıyorsun.tek tek yükeleyceksin.sildiklerin silinmiyo.düzenlemeler anında aktif olmuyyor.......

bildiğim kadarıyla alan adı fiyatı 20 tl civarında. pahalı bi şey değil yani.
ama illa alan adı almak istemiyorum diyorsan alanı aldığın şirketin mutlaka statik ip sii vardır. bu ip üzerinden iframe kullan.

okuladi.k12.tr şeklindeki alan adınızı nic.tr adresinden alırsanız seneliğini 5 TL'ye alabilirsiniz. İlgili siteye girin, sorumlu yeni bir sorumlu kodu alın. Yardım bölümüne giren, alan adları için gerekli belgeler kısmından k12.tr alan adı için gerekli olanı bulup, doldurun. Taratıp, yine aynı yerden gönderin ya da belgeyi verilen faks adresine yollayın. Bunu yapmadan önce ise sorumlu kodunuzla giriş yaptıktan sonra alan adı başvurusunda bulunun.
meb.k12.tr alan adlarının DNS adresleri bulunmamaktadır, bu alan adları aslında subdomain olarak tanımlıdır. Dolayısıyla ücretle aldığınız bir alan adına bu adresi yönlendiremezsiniz. Ancak okuladiniz.k12.tr alan adınızı alıp, sitenizi açtığınızda meb.k12.tr uzantılı sitenizi, yeni sitenize yönlendirme kodu bulunan bir indeks dosyasını kullanarak yönlendirebilirsiniz. Örneğin, nigdetml.meb.k12.tr web adresine girdiğinizde sizi nigdetml.k12.tr web adresine yönlendirecektir.

BBNET
Geri