Alan Almak İçin

Kodla Büyü

semraaa14

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşalr alan almak için biraz araştırma yaptım kebirhost adlı bir sitenin uygun olduğunu düşünüp kayıt oldum ödemeyle ilgili sorularım olacaktı verdikleri telefon numaralarını aradım ama cevap veren yok biraz şüphelendim doğrusu .. kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Geçen hafta oradan bir alan aldım. Ödemeyi EFT ile iş bankasındaki hesaplarına yatırdım, ardındanda sitelerindeki Ödeme bildirimi bölümünden durumu anlatan bir mesaj attım. Ertesi gün hesap bilgilerim e-posta adresime geldi.
Birkaç site için önceden satın almıştım, yaklaşık bir yıldır herhangi bir problem yok.

Telefonuma cevap vermemeleri biraz şüphelendirdi beni. Teşekkür ederim hocam... umarım sorun çıkmaz.

birkaç farklı hosting firmasıyla uğraştım ama kesimlikle bende ihs yi tek geçerim şimdilik. umarım böyle devam eder.

sadecehosting.com a dikkat... plase oynarım kebirhost ihs kebirhost atbaşı.. siz sakın maiden takılmayın. padok çok iyi incelenmeli ona göre ekürideler seçilebilir. tabii orijin de çok önemli, :mrgreen: bu jargonu yeni öğrendim geliştirecem. yaşasın.. aprantiler

Yarış dili

kebirhost'u daha önce kullandım. Fiyat olarak uygun ama feedback olarak yetersiz...turkishost 'u kullanıyorum... sağlam bir yer...kurumsal ve özel işlerde mail ya da telefona destek hatlarından sorunsuz cevap alabiliyorsunuz. sorunlarınıza hemen dönüt verebiliyorlar...fiyat olarak orta halli diyebilirim...

Geri