Merhaba hocalarım, norm fazlası atamalarında okulum değişti ve merkez okuldan köy okuluna geçtim. Pazartesi günü yeni okulumda göreve başlayacağım. Okulumda 8 saat branşımda ders bulunmakta ancak okul müdürü bana 26 saat ders vermiş. 18 saat farklı branşlardan ders vermiş (zeka oyunları, teknoloji tasarım, görsel sanatlar) ve benim ilk dönemin sonunda başvurusunu yaptığım BTR görevim de var. Başvuru tarihinde eski okulumda olduğum için yazı öbür okula gitmiş ancak bu okula yönlendirmek için dilekçemi de vereceğim. Okul müdürüne bu durumu da söyledim, bana şube müdür ile görüştüğünü , şube müdürünün de 26 saat ders varsa diğer okula gidemez bu sizin elinizde dediğini söyledi. Bana 5 gün okula geleceksiniz dedi. Ben de kendisine hocam ben branşım dışında ders istemiyorum, o branşlarda benim yetkinliğim de yok dedim. Hocam yapacak bir şey yok dedi, ben de dilekçe vereceğimi söyledim. Tabii ki verebilirsin ama önce bir şube müdürüne git dedi ismini de vererek. Ben şube müdürüne gittiğimde ne yaşayacağımı biliyorum, sözlü bir şekilde uyarılacağım ve dilekçe verme diye baskı yapılacak.Hocalarım ben kendi branşımda çalışmak istiyorum 18 saat farklı branşta derse gireceğime BTR görevini yapmak istiyorum. Okulda bazı hocaların ders programında da 2 gün boşaltılmış ancak bana yapacak bir şey yok, öğretmen sayımız eksik diyorlar. Bu grupta daha önceki okulumda da sıkıntılı durumları yazmıştım ama maalesef yeni okulum da eski okulumu aratmayacak şekilde başladı. Bana yol göstermenizi rica ediyorum.