Alan Değişikliği İle İlgili Bir Soru

Kodla Büyü

joomlaci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bişey soracam başka başlıklara yazdım bi Allah ın kulu cevaplamadı.
biz şimdi bilgisayar öğretmeni olarak ilköğretim matematik öğretmenliğinden yüksek lisans yapsak
bu türlü alan değişikliklerinde ilköğretim matematik öğretmenliğine geçiş yapabilir miyiz
ya da bildiğiniz bi üniversitenin uzaktan öğretim veya açıköğretim matematik bölümü var mı okuyabileceğimiz...

yüksek lisans olmaz o zaman herkes özel üni. den bastırıp parayı yüksek yapıp alan değiştirir.
anadolu üni. açık öğretim fak. edebiyat tarih vs bakıp araştırmak lazım.
Matematik hiç duymadım

Yüksek lisans asla kabul edilmez, yüksek öğrenim derken lisans eğitimini kasdediyor. Yani bilişim dışında bir bölümde lisans diploması alabilirsen olur.

bizim üniversitede beraber okuduğumuz biri (samimi değiliz) erzurumda bilişimci olarak çalışıyor ve duyduğum kadarıyla ilk. mat bölümünde yüksek lisans yapıyomuş. nasıl bi iş anlayamıyorum.
acaba ilk mat tan yüksek lisans yapsak üniversite hocası olabilir miyiz

yüksek lisans yapamaz demedim, yapsa bile mebde alan değiştiremez, ha üniversitede kalma vs onlar ayrı, ama alan değişikliğinde lisans diploması şart, yan alan bile kabul etmiyor artık

eşşekler gibi pişmanım zamanında öss den aldığım puanla en iyi üniversitelerin matematik bölümlerini gidip okumadığıma
şimdi lisede matçı olurduk
neyse buna da bin şükür ki en azından atanmışız. yerimizde olmak isteyen binlerce insan var sonuçta...

Ben branşımı seviyorumda teknik liselere gidememe olayı çok canımı sıkıyor.2 yıl meslek lisesinde çalıştım çok da mutluydum .Yani doğru branş yanlış fakülte oldu benimki.Bu ayrım ortadan kalkarsa , çokda neden şu bölümü bu bölümü yazmadım diye hayıflanmam heralde.
Çünkü diğer branşlar özellikle mat öğrt. görüyorumda hiç iç açıcı değil halleri hele ki 30 saat derse giriyorlarsa.Çok yıpranıyorlar diğer çoğu branş gibi.Onların vicdanı olayıda çok daha farklı öğrencinin hayatını etkiliyor sonuçta müfredat yetiştirme sıkıntısı da var.Özelliklede sayısal branşlar.En nihayetinde sizinde dediğiniz gibi şükretmeliyiz gerçekten.

Geri