Alan değişikliği 2025

Kodla Büyü

sancaktepe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bu konuda bir gelişme var mı arkadaslar? Artık aciklansa da adam gibi bir bölüme geçsek kurtulsak . Elimizde diplomalar bekliyoruz..

Hocam yeni yönetmelikte il içi ve ildışı tayinlerde, hizmet puanlarında değişiklik olmaz gibi.Rotasyonu bile getiremediler.Anca akademi ile ilgili maddeler yer alacaktır.

Norm fazlası yığılması var şu anda. Alan değişikliği bir nebze olsa da fazlalığı azaltır. Bütün branşlarda olmasa da ihtiyaç duyulan alanlarda yaparlar diye düşünüyorum.

Hangi bölüme geçeceksiniz hocam
Adalet bölümüne geçmeyi düşünüyorum. Kamu yönetimi bitirdim 2.universite olarak. Gerçi orda koordinatörluk vs nasıl bilmiyorum ama bilişim bölümü tıkanmış durumda her yerde norm fazlası hat safhada. Öyle şehirler var mı 70 kişi norm fazlası durumunda ve şehirdeki toplam bilişim öğretmeni 100 kadar . Varın gerisini siz düşünün. 285 puanla norm fazlası olunur mu arkadas. Delirmemek elde değil

Adalet bölümüne geçmeyi düşünüyorum. Kamu yönetimi bitirdim 2.universite olarak. Gerçi orda koordinatörluk vs nasıl bilmiyorum ama bilişim bölümü tıkanmış durumda her yerde norm fazlası hat safhada. Öyle şehirler var mı 70 kişi norm fazlası durumunda ve şehirdeki toplam bilişim öğretmeni 100 kadar . Varın gerisini siz düşünün. 285 puanla norm fazlası olunur mu arkadas. Delirmemek elde değil
hangi dersler oluyor hocam bölümde. ben de kamu mezunuyum artısı var mı geçiş için değer mi

BBNET
Geri