Bu konuda bir gelişme var mı arkadaslar? Artık aciklansa da adam gibi bir bölüme geçsek kurtulsak . Elimizde diplomalar bekliyoruz..
Hangi bölüme geçeceksiniz hocamBu konuda bir gelişme var mı arkadaslar? Artık aciklansa da adam gibi bir bölüme geçsek kurtulsak . Elimizde diplomalar bekliyoruz..
Bu konuda bir gelişme var mı arkadaslar? Artık aciklansa da adam gibi bir bölüme geçsek kurtulsak . Elimizde diplomalar bekliyoruz..
Adalet bölümüne geçmeyi düşünüyorum. Kamu yönetimi bitirdim 2.universite olarak. Gerçi orda koordinatörluk vs nasıl bilmiyorum ama bilişim bölümü tıkanmış durumda her yerde norm fazlası hat safhada. Öyle şehirler var mı 70 kişi norm fazlası durumunda ve şehirdeki toplam bilişim öğretmeni 100 kadar . Varın gerisini siz düşünün. 285 puanla norm fazlası olunur mu arkadas. Delirmemek elde değilHangi bölüme geçeceksiniz hocam
hangi dersler oluyor hocam bölümde. ben de kamu mezunuyum artısı var mı geçiş için değer miAdalet bölümüne geçmeyi düşünüyorum. Kamu yönetimi bitirdim 2.universite olarak. Gerçi orda koordinatörluk vs nasıl bilmiyorum ama bilişim bölümü tıkanmış durumda her yerde norm fazlası hat safhada. Öyle şehirler var mı 70 kişi norm fazlası durumunda ve şehirdeki toplam bilişim öğretmeni 100 kadar . Varın gerisini siz düşünün. 285 puanla norm fazlası olunur mu arkadas. Delirmemek elde değil
kamu yönetimini okurken hangi dersleri aldıysanız onlara yakın dersler olacaktır.hangi dersler oluyor hocam bölümde. ben de kamu mezunuyum artısı var mı geçiş için değer mi
Meslek.meb.gov.tr adresinde çerçeve öğretim programı var oradan inceleyebilirsiniz. Ders kitapları da zaten eba'da var.hangi dersler oluyor hocam bölümde. ben de kamu mezunuyum artısı var mı geçiş için değer mi