Alan değişikliği

Kodla Büyü

untimely

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Değerli hocalarım ben elektronik ve bilgisayar öğretmenliği mezunuyum diplomam bu şekilde.

2012 yılında kpss ile birçok arkadaşım elektroniğe atandı. Ben ise bilgisayar öğretmeni oldum.

Alan değişikliği olacak gibi artık diplomamda bütün derslerini aldığım elektroniğe geçmek istiyorum.

2013 ye yapılan alan değişikliğinde bu Hakkı vermişler.

Bu sene yapılırsa bende elektroniğe geçebilirmiyim.

Değerli arkadaşlarım yaşayan bilen varsa yazsın benim için çok önemli.

benim bildiğim türk-eğitim sendikası bu konuyla ilgili meb'e bir dilekçe yazı ama hala somut bir yanıt yok

Hocam benim merak ettiklerim biraz farklı okursanız.
Cevabınıza binaen yazıyım alan değişikliği üzerinde çalışıyor meb diye tüm siteler haber yaptı olacak inşallah

elektroniğe geçmen için oraya da bi kontenjan açmaları gerekir diye biliyorum

Hocam Alan değiş ikliği yapılırsa kimlerin alan değiştireceği ve hangi alana geçebileceği kılavuzda belirtilir Eğer diplomaya dayalı değişiklik yapılırsa ve siz elektronik öğretmenliğine kaynak teşkil bir bölümden mezun İseniz tabi ki elektronik öğretmenliğine geçebilirsiniz. Fakat kesin bir şey söylemek için kılavuzu görmek lazım. Nitekim geçmişte mezuniyete bakılmadan alan değişiklikleri yapıldı. (Bkz. 2012 alan değişikliği). o nedenle kılavuzu görmeden sorunuza net yanıt alamazsınız. Beklenti diplomaya dayalı alan değişikliği yapılması yönünde. Umarım öyle olur. Hakkınızda hayırlısı olsun diyelim.

İyi temennileriniz için teşekkür ederim sayın hocam. Evet alan değişikliği diplomaya dayalı olacak diyorlar inşallah öylede olur 2013 ye yapılan alan değişikliğinde bu Hakkı vermişler bize inşallah Allah'ın izni ile yeniden Verirler de geçerim elektroniğe zaten mevzuatta da alan değişikliğinde açıkça yazıyor mezuniyeti başka alana kaynaklık eden diye. Sabırsızlıkla bekliyorum bir duyum haber alan olursa lütfen sendikasından yada etrafından buradan paylaşsın saygılar.

Geri