6 6fatma8 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,035 4 Eylül 2012 #1 bilişim teknolojileri alanından teknoloji tasarım alanına geçiş yapılabiliyor mu veya hangi alana geçiş yapılabilir bir bilgisi olan var mı
bilişim teknolojileri alanından teknoloji tasarım alanına geçiş yapılabiliyor mu veya hangi alana geçiş yapılabilir bir bilgisi olan var mı
M mehmethocam1 Site Gezgini Mesajlar 28 6 Eylül 2012 #3 Hocam bende tam tersini düşünüyorum Tek-Tas'tan Bilişime geçmeyi düşünüyorum Tabiki meslek lisesine
6 6fatma8 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,035 6 Eylül 2012 #4 eger bilgisayar mezunu iseniz siz geçebiliyorsunuz kendi mesleğinize ben de meslek lisesinde görev yapıyorum ikimiz yer değiştirsek ne güzel olur
eger bilgisayar mezunu iseniz siz geçebiliyorsunuz kendi mesleğinize ben de meslek lisesinde görev yapıyorum ikimiz yer değiştirsek ne güzel olur
M mehmethocam1 Site Gezgini Mesajlar 28 7 Eylül 2012 #5 Aa hocam keşke ne güzel olurdu TEF okumamın tek bir gayesi vardı meslek lisesinde öğretmen olmak kader işte.
Aa hocam keşke ne güzel olurdu TEF okumamın tek bir gayesi vardı meslek lisesinde öğretmen olmak kader işte.