alanya mı mersin mi?

Kodla Büyü

gakkosgirl

Aktif Üye
Mersin öğretmenevine ve alanya öğretmenevine giden ikisini karşelıaştırabilecek olanlardan tavsiye bekliyorum
2 sene önce mersin öğretmenevinde kaldım çok begendim havuzu vardı yemekleri güzeldi ve en önemlisi temizdi alanya öğretmenevi acaba nasıl plajı var diye biliyorum temziliği nasıl bilen var mı? mersin alanya arası yol nasıl cok virajlımı duble yol mu?

alanya öğretmenevinde kalmadım ne yazık ki önceden rezervasyon yapmak gerekiyor. Ama kalan arkadaşlarım çok memnun olmuşlardı.
Ben alanyaya gittiğimde öğretmenevinde yer bulamamıştım hemen yan sokağındaki bir pansiyonda kalmıştım. Öğretmenevinin plajı çok güzel şezlonglardan da ücretsiz olarak faydalanabiliyorsunuz diye biliyorum. Temizlik hakkında bişey diyemiycem.
Ama eğlenceden hoşlanıyorsanız mersinin adı bile okunmaz alanyanın yanında.

Her iki öğretmen evinde de kaldım. Mersin öğretmen evinde denize girmek için plaj bulamazsın. Alanya öğretmen evinin plajında deniz çabuk derinleşir yüzmeyi iyi biliyorsan güzeldir.Ancak çocuk varsa rahat edemezsin. Alanya daki pek çok pansiyon ve otel öğretmen evinden daha ucuz olabilir. gece gezip eylenmek istiyorsan alanya daha renklidir.
Elazığ dan çıkıp geleceksen Alanya için 7-8 saat daha fazla yol gideceksin.
Ben mersin erdemli de yaşıyorum buraya gel iki üç gün kal pişman olmazsın. Gece gezmek sahilde yüremek istiyorsan 15 km kız kalesi , 10km daha gidip susanoğlu, 25 km daha gidip taşucun da gezebilirsin. denize , gezmeye doymazsan Alanya' ya kadar geze geze gidersin.

buyrun benim.. Alanya öğretmen evi denize sıfır manzarası güzeldir. sosyal ve sporsal etkinliklerin bol oldugu bir ilçe burası.Gece hayatı felakettir :)) adamı yoldan çıkarır.. Havuzu malesef yok.. Alanyada aynı fiyata pansiyon oteller bulabilirsiniz hocam.öğretmen evleri burada pahalı malesef.ayrıca çook önceden rezervasyon yaptırın derim. Başka sorularınız varsa sorun.

Geri