Alanya Performans Takip Sınavı Görevlendirmesi

Kodla Büyü

BlueEagle

Üye
Bugün, Alanya'da Performans Takip Sınavı için görevlendirme yazmışlar. Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki ilgili memuru arayıp bu görevlendirmenin formatörlerin çalışma esaslarına aykırı olduğunu söyledim. Memur internetten çalışma esasları yazısını okuyunca hak verdi ve görevlendirmem iptal edildi. Bu vesileyle Alanya'daki tüm formatör öğretmenlerin görevlendirmeleri okul müdürlüklerine gönderilen birer e-posta ile iptal edildi. Bu tarz bir sınava görevlendirme yapılırsa sizler de itiraz edin.

evet hocam sonradan bir yazı geldi ve okulda kalmamız sağlandı.çok tşkler ilginiz için. bu arada yazan herkes alanyada mı çalışıyor?

. TEŞEKÜRLER. BİZİMKİ HEMEN SİLMİŞ. TEKRARDAN MAİL ADRESİNE YÜKLEDİM. BAZI İDARECİLER FORMATÖR ÖĞRETMENLERİN GÖREVLERİNİ ÇOK İYİ BİLMİYOR. ANLATIYORSUN İŞİNE GELDİĞİ GİBİ ALGILIYOLAR. BU MAAİLİ İLÇENİN GÖNDERMESİ DAHA İYİ OLDU.

Ben Alanya'da çalışıyorum. Bu arada toplantı olmuş galiba ama bize yazı gönderen olmadı, en azından okul idaresi bir şey demedi. O yüzden katılmadım. Katılan arkadaşlar içeriğinden, tarihinden falan bahsedebilirler mi?

Yarıyıl tatili için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben Nimet Çubukçu'nun gensoruya verdiği cevabı ekleyip bir dilekçe yazmayı düşünüyorum ama tabi karar yine okul idaresinin olacak. Milli Eğitim'den mırın kırın eden olmazsa bizim müdür büyük ihtimal izin verir.

Geri