M mutefli24 Aktif Üye Mesajlar 175 25 Mart 2015 #1 Arkadaşlar ALES e en son 5 yıl önce girmistim. ÖSYM aday işlemlerinden şifre ile giriş yapamıyorum. Bilgilerimi güncellemek için mutlaka üniversitelerden mi basvuru yapmalıyım ?
Arkadaşlar ALES e en son 5 yıl önce girmistim. ÖSYM aday işlemlerinden şifre ile giriş yapamıyorum. Bilgilerimi güncellemek için mutlaka üniversitelerden mi basvuru yapmalıyım ?
havsaro Site Gezgini Mesajlar 54 25 Mart 2015 #2 Hocam şifreniz yok muydu o zaman, şifreyi unutsanız bile şifre unuttum diyerek kimlik bilgileriyle alabilirsiniz sistemden
Hocam şifreniz yok muydu o zaman, şifreyi unutsanız bile şifre unuttum diyerek kimlik bilgileriyle alabilirsiniz sistemden
gezegen10 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 899 25 Mart 2015 #3 Hocam tekrar şifre alman gerekli. Şifreler senelikti sanırsam
M mutefli24 Aktif Üye Mesajlar 175 25 Mart 2015 #4 Bazı liselerde YGS, KPSS için şifre verilebiliyordu. ALES için de liselerden şifre alınabilir mi acaba?
Bazı liselerde YGS, KPSS için şifre verilebiliyordu. ALES için de liselerden şifre alınabilir mi acaba?