Aliexpress.com 0.01$ lık Ürünler

Kodla Büyü
olabilir, ben daha önce aliexpress den ürün aldım. bi kaç dolarlıktı. ürün geldi.

Bende defalarca aldım hocam ama baksanıza tanesi 2 kuruş. Nasıl bir promosyon anlamadım. Acaba ne gelecek ? Yada birşey gelecek mi ? Çok merak ediyorum ???

gelmez... :) mümkün değil... aramada yeni açtığı dükkanın ilk sıralara çıkması için düşük fiyat yazıp tıklanmasını sağlıyorlar sonrada paranı kuruşuna kadar iade ediyorlar. size mesaj olarak benzeri birşeyler yazar bu çinliler. örneğin 1 dolara taplet almıştım. güya 9 rakamını unutmuşmuş. :) bide değerlendirme yapmanı isteyecekler . very much yani.
dear,so sorry for my carelessness.it is 91$,not 1$.i wrote it wrong.can u cancle the order?
we would send the goods to you for 1$.thanks very much.

fiyatlarda fena değilmiş kargo nekadar tutar acaba 10 20 dolarlık birşeyler alsak hocam

dükkanın popüler olup olmadığına alışverişteki memnuniyet dönütüne felan bakılarak alınabilir site sağlam :) ama dükkanlara dikkat etmek lazım

Site sağlam ama dükkanlar nasıl siz düşünün?
20 dolara 256 GB deri kaplı çelik Flash bellek işine benziyor.Flash bellek 256 GB olarak elinize kesin geliyor ve çalışıyor.Ama 4 GB tan fazla data yükleyemiyorsunuz?
Site sağlam olabilir.Siz dükkana bakın.Kaç yıldan bu yana açık.Geri dönüşler nasıl.Kaç adet ürün satmış reyting Puanlamalrı iyimi?

Geri