Allah hepinize Vestel ürünü almayı nasip etsin

Kodla Büyü

bote2002

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ki diğer markaların önemini anlayın....

Sabah Lg olan televizyonumun servisini arayıp teşekkür ettim...
Beyaz eşyalarım Bosch servisini arayıp iyiki varsınız dedim...
Bilgisayarım acer arayıp siz hep olun diyecem....

Proje boyunca iki yıldır vestelle uğraşıyorum vestel servisi ve markasından tiksindim..

Ne demek istediğimizi inşallah tabletleriniz ve tahtalarınız gelince daha iyi anlarsınız... Vestele akıtılan paralara yazık....

Tahtalar 1 yıldan sonra çeşitli arızalar çıkarıyor.... Bende 23 tane tahtadan şuan 7-8 tanesi arızalı çözüm yok...(bu arada bütün sınıflarımda projeksiyon vardı öğretmenler çok güzel kullanıyordu,,, vestele güvenip söktük... Hocalar isyan etme noktasına geldi... Okulda bilgisayarlı eğitimden vestel sayesinde tekrar karatahtaya düştük...)
Tabletler zaten daha okula gelmeden yarısını geri gönderdim... Herhafta 15-20 tablet arızaya gidiyor....

Allah çok çok kolaylıklar versin

sen siniri bozma hocam.ne kadar canın sıkılsada bir ihale daha olur onuda vestele verirler merak etme.okulların tapusunu zorluya vermediklerine dua edecek duruma geldik. :verymad:

Aynen..128 tablet gönderdiler fakat değişimler ve sorunları ile elimden geçen tablet sayısı 350 yi geçti..
Harelenme..
Dokunmatik sorunu..
Açma-kapama tuşu sorunu.
Açılışta kilitlenme..
Çince olarak saçma yazılımların çıkması..
Ekranın sürekli sağa kayması..
3 cm kalınlığında ölü pikseller topluluğu:)

Daha neler neler..Garantiden gelen sıfır tabletlerde başka sorunlar çıkıyor.Onları gönderiyorum,başka sorunlu tabletleri yolluyorlar..
VESTEL uzun vade de marka değeri olarak çok fazla şey yitirecek..Bu kadar sorunlu bir marka olur mu bilmiyorum..
En sonunda servis usandı değişim yapmaktan,Manisadan adamlar geldi,yeni tabletleri anında değişim yaptılar fakat onlarda da sorunlar var.
Bir de beni cepten arayıp soran olursa sorun yok diyin ve öğrenciler tabletleri her zaman getirsinler diyorlar..Tablet öğrencilerin ellerine sağlam olarak geçemiyor ki dedim:)
En fazla 3 dönem daha devam eder,sonra da çöp olur gider..

Vestel'i geçtim Manisa kelimesinden tiksinir hale geldim..

idril42' Alıntı:
Aynen..128 tablet gönderdiler fakat değişimler ve sorunları ile elimden geçen tablet sayısı 350 yi geçti..
Harelenme..
Dokunmatik sorunu..
Açma-kapama tuşu sorunu.
Açılışta kilitlenme..

Daha neler neler..Garantiden gelen sıfır tabletlerde başka sorunlar çıkıyor.Onları gönderiyorum,başka sorunlu tabletleri yolluyorlar..
VESTEL uzun vade de marka değeri olarak çok fazla şey yitirecek..Bu kadar sorunlu bir marka olur mu bilmiyorum..
En sonunda servis usandı değişim yapmaktan,Manisadan adamlar geldi,yeni tabletleri anında değişim yaptılar fakat onlarda da sorunlar var.
Bir de beni cepten arayıp soran olursa sorun yok diyin ve öğrenciler tabletleri her zaman getirsinler diyorlar..Tablet öğrencilerin ellerine sağlam olarak geçemiyor ki dedim:)

manisalı olarak cevabım.bocsh ariston gibi markalarda manisada imal ediliyor bunu unutma.ayrıca vestelin mühendis gibi elemanlarının çoğu manisa dışından.bir öğretmen olarak genelleme yapman yanlış.bunu cahil kişiler yapar

bu arada sloganı kalite değilde üretim adedi olan bir firmadan alış veriş yapılmaz.manisalıyım evimde vestel marka ürün yok

Bende vestel kullanıyorum a-z'ye çok memnunum... Galiba sizin sansızlığınız yasadıklarınız..

Ben en basından beri akıllı tahtanın ve tabletin bosuna verilen para olduğunu düşünüyorum, bunlar yerini projeksiyonda alabilir, hem ucuz hemde bakımı kolay... Kocaeli bilgisayar dağıttı sonrası mansetlik oldu...

ctrl+alt+delete' Alıntı:
idril42' Alıntı:
Harelenme..
Dokunmatik sorunu..
Açma-kapama tuşu sorunu.
Açılışta kilitlenme..

manisalı olarak cevabım.bocsh ariston gibi markalarda manisada imal ediliyor bunu unutma.ayrıca vestelin mühendis gibi elemanlarının çoğu manisa dışından.bir öğretmen olarak genelleme yapman yanlış.bunu cahil kişiler yapar

Keşke bu söylediklerimizi okulumuza gelipte bir gözlerinizle görseniz.... Biz bizim cebimizden çıkan vergilerle yapılan bir projede ortaya çıkan sonucun hesabını soruyoruz

bote2002' Alıntı:
ctrl+alt+delete' Alıntı:
idril42' Alıntı:
Harelenme..
Dokunmatik sorunu..
Açma-kapama tuşu sorunu.
Açılışta kilitlenme..

Keşke bu söylediklerimizi okulumuza gelipte bir gözlerinizle görseniz.... Biz bizim cebimizden çıkan vergilerle yapılan bir projede ortaya çıkan sonucun hesabını soruyoruz
hocam görsem ne değişecek.vestel devleti kazıklasa bile bunun manisa şehriyle alakası ne?

Arkadaşlar size diyoruz. Dersimize sahip çıkmalıyız. Teknik eleman olmayalım danadik ürünlerin ceremesini biz çekmeyelim. Bırakın şu Fatih projesini. Biz işin içindeyiz elektronik başlı başına bela heleki umuma açık elektronik eşyalar tam bir baş belası fatih projesiyle formatörlükle norm olayını çözme işine girmeyelim biz dersimize sahip çıkalım diyoruz ama yavaş yavaş anlayacaksınız inşallah....

Geri