allah rızası için ps2 mause

Kodla Büyü

xxismailxx

Üye
Merhabalar umarım burda derdımıze derman buluruz sorunum şöyle
klavye usb
mause ps2 a4tech
klavye çalışıyor mause çalışmıyor xp çalışıyordu bilgisayara windows 7 32 bit yukledım hersey çalışıyor mausede 1 gundur ugrasıyorum 7 tane pc bu yuzden duruyor
ps2 klavye ps2 mause takınca sorun yok ama elımde ps2 kalvye yok bazı bilgisyaralarda çalışıyor
bu sorunumu nasıl çözeceğim denemdiğim driver kalmdı bir elatarsanız sonsuz teşekur ederim googlede forumlarda bu sorunla karsılaşan olmadı
anakart asus
verilen hatalar mause ıle ılgılı
Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)
mause işaretdi var ama uzerinde sarı unlem işareti var mause ışığı yanıyor

uzaman biri varsa team ile bağlayalım pcye yardımlarını beklıyorum
anakardt modeli M2V-MX SE chpiset lerımı guncelemmiz lazım

Ram modüllerin hızları farklı ise ondan kaynaklanıyor olabilir. İki farklı modül takılı ise birini sök test et bakalım ne olacak.

hocam ram moduleri aynı 7 pc var 7 sıde aynı sorun farklı wondows 7 format attım yıne aynı bıos gunceldım aynı yapmadıgım kalmdı gidip 10 tane usb maus para vermek ıstemıyorum

Biosta PS2 ve USB mouse ve klavye gibi ayarları kontrol edermisin. Hepsini enable yap bakalım ne olacak. Chipset menüsü veya onboart menüsü altında diye hatırlıyorum.

Hocam usb fare ve klayve mi çalışmayan. Daha önce benimde başıma böyle bir olay geldi. Yeni bilgisayarlarda biosta sadece 2 adet usb çalıştırma veya sadece klavye veya sadece fare çalıştırma veya ikisini birden çalıştırma gibi bazı ayarlar var. Onlarla alakalı olabilir. Yoksa Teamwiever de bağlanıp bakabilirim...

BIOS'da "Peripheral Configuration" bölümünde "Mouse Controller" varsa ve değeri "False" ise ps/2 fareyi çalıştırmaz.
ya da BIOS'da biryerlerde "Legacy PS2 device support" varsa bunun değerinin "Enabled" yapılması gerek.
eğer bunlarda problem yoksa windows'da aygıt yöneticisinde fareyi devre dışı bırakın(silmeyin). Bilgisayarı yeniden başlatın.

İNŞALLAH bunlardan biri probleminizi çözer.
Kolay gelsin.

xxismailxx' Alıntı:
klavye usb
mause ps2 a4tech
klavye çalışıyor mause çalışmıyor xp çalışıyordu bilgisayara windows 7 32 bit yukledım hersey çalışıyor mausede 1 gundur ugrasıyorum 7 tane pc bu yuzden duruyor
ps2 klavye ps2 mause takınca sorun yok ama elımde ps2 kalvye yok bazı bilgisyaralarda çalışıyor
bu sorunumu nasıl çözeceğim denemdiğim driver kalmdı bir elatarsanız sonsuz teşekur ederim googlede forumlarda bu sorunla karsılaşan olmadı
anakart asus

hocam ayni sorun bende de tecelli etti. cozdun mu sorunu yada yardimci olabilecek var mi?
ps2 mouse ve ps2 klavye takinca sorun yok. ama ysb klavye ve ps2 mouse takinca mouse çalışmıyor ?
yardimlarinizi bekliyorum

onselder' Alıntı:
xxismailxx' Alıntı:
klavye usb
mause ps2 a4tech
anakart asus

hocam ayni sorun bende de tecelli etti. cozdun mu sorunu yada yardimci olabilecek var mi?
ps2 mouse ve ps2 klavye takinca sorun yok. ama ysb klavye ve ps2 mouse takinca mouse çalışmıyor ?
yardimlarinizi bekliyorum
bende de usb klavyeler çalışmıyor daha önce sorun yoktu tüm bilgisayarlara format atınca sorun çıktı.. Şimdilik idare ediyorum tekrar formatı göze alırsambaşka bir xp sürümünü deneyeceğim

Geri