converter46
Site Gezgini
Peki Zeki müren de bizi görecekmi?eemree' Alıntı:1. dünya savaşını Almanlar kaybedince bizde kaybetmiş sayılmıştık
acaba Almanlar BT dersini ilkokuldan itibaren verince
bizde vermiş sayılacak mıyız? :?
eemree' Alıntı:1. dünya savaşını Almanlar kaybedince bizde kaybetmiş sayılmıştık
acaba Almanlar BT dersini ilkokuldan itibaren verince
bizde vermiş sayılacak mıyız? :?
Sanırım son dönemde dersimizle ilgili çıkan olumsuz haberleri ciddiye almıyorsunuz. Oysa bu gibi haberlerin nabız yoklama durumu olabileceğini düşünüp tepki verir durumda olmalı ve varlığımızı bu tür haber ve içeriklerle hatırlatmalıyız. Ülkemizde en hayati kararların bile nasıl alındığını hepimiz biliyoruz neticede. Dileriz ki şu anki durum korunur ve daha fazla önemsenerek devam eder.Kunteper' Alıntı:Bilişim Teknolojileri öğretmeni olduğu halde bilmeyenler varsa, geçen seneden beri bizde 5. ve 6. sınıflarda ders zorunlu oldu 7. ve 8. sınınflarda seçmeli. Almanyada ilkokul derken hangi yaş kastediliyor bilmiyorum ancak 5. sınıftan daha erkeni gereksiz.
berk0102' Alıntı:Eziklikte son nokta. Öğretmenler arasında sanırım bizim branş kadar ezik yoktur. Sanırım bu saçma sapan haberi de mebpersonel.com sitesi yaptı. Habire bu tür aslı astarı olmayan haberler koymakta üstüne yok bu sitenin. Yakında anaokulunda bilişim eğitimi diye bir haber koyarsa da şaşmam . Yalnız millet ii dalga geçiyor bu haberlerle o yüzden b şahsen konusunu bile açmıyorum etrafta. mebpersonel.com sitesindeki eleman merak ediyom bu kadar çabası sonunda atanmayı başarırsa aynı tarzda haberlere devam edicek mi !
Sayın Hocam izmirde bir bayana mikrofon tuttular.Ak parti her istediğinizi yapsa ama her istediğinizi oyunuzu ona verirmisiniz. Cevap : hayırforumcu86' Alıntı:ernestososa' Alıntı:bizim ak troller neden bu konulara yazmaz, gelin forumcu karakule atandım biatettim cehcah ve saz arkadaşları neredeler, kesin parelelin yüzünden böyle olmuştur.
Al bir beyin fukarası daha. T.C tarihinde teknolojiye en çok yatırım yapan ve yerli teknolojik mallarını en çok destekleyen ak partidir. Yerli savunma alanında yaptıklarımız bile başlı başına bir diriliş örneğidir. Erdogani sevmeme nedenleri bu zaten. Uyuyan türkleri uyandırdı, teknolojide çağ atlattı. Eski hükümetler ne yaptı da gelip bu kadar teknolojik gelişmeleri destekleyen hükümete hirliyorsunuz.
Gerekli yerlerde gerektiği kadar hamlelerimiz oluyor, içerideki hainler bitmiyor bir türlü. T.C on yıllardır uyuyor, bu adamlar 12 yılda müthiş hamleler yapıyor hâlâ nankörlük ediyorsunuz. Size 30 lu yılların yönetimi lazım, al fişi gir sıraya ekmeğini ye otur
forumcu86' Alıntı:ernestososa' Alıntı:bizim ak troller neden bu konulara yazmaz, gelin forumcu karakule atandım biatettim cehcah ve saz arkadaşları neredeler, kesin parelelin yüzünden böyle olmuştur.
Al bir beyin fukarası daha. T.C tarihinde teknolojiye en çok yatırım yapan ve yerli teknolojik mallarını en çok destekleyen ak partidir. Yerli savunma alanında yaptıklarımız bile başlı başına bir diriliş örneğidir. Erdogani sevmeme nedenleri bu zaten. Uyuyan türkleri uyandırdı, teknolojide çağ atlattı. Eski hükümetler ne yaptı da gelip bu kadar teknolojik gelişmeleri destekleyen hükümete hirliyorsunuz.
Gerekli yerlerde gerektiği kadar hamlelerimiz oluyor, içerideki hainler bitmiyor bir türlü. T.C on yıllardır uyuyor, bu adamlar 12 yılda müthiş hamleler yapıyor hâlâ nankörlük ediyorsunuz. Size 30 lu yılların yönetimi lazım, al fişi gir sıraya ekmeğini ye otur
Zizu_' Alıntı:Bizler eğitimciyiz , düşünürüz,eleştiririz, yorumlarız.