alo 147'e formatorlerin durumunu sordum

Kodla Büyü

kirezemre

Site Gezgini
alo 147'e formatorlerin durumunu sordum telefona çıkan beyfendi bu konuda bi çalışma var ama daha sona gelinmemiş detaylı bilgileri il/ilçe milli eğitim müdürlüklernden alabilirsiniz dedi ...

evet bu çalışmada daha sona gelinemedi bilişimcilerin hepsi istifa edince calışma bitmiş olacak
çalışmanın adı da her türlü mobbing ile bilişimcileri bitirme çalışması

Cern'de deneyi bitirdiler nerdeyse hocam :D ara raporları yazıyorlar. Bizimkiler daha iki sayfa yazı yazamadı.

zokkay10' Alıntı:
evet bu çalışmada daha sona gelinemedi bilişimcilerin hepsi istifa edince calışma bitmiş olacak
çalışmanın adı da her türlü mobbing ile bilişimcileri bitirme çalışması

evet az kaldı. :++:

Hocalarım biz BURDUR olarak yarın mem müdürü ile görüşmeye gidiyoruz. Aynı duyarlılığı sizlerden de bekleriz.

kirezemre' Alıntı:
alo 147'e formatorlerin durumunu sordum telefona çıkan beyfendi bu konuda bi çalışma var ama daha sona gelinmemiş detaylı bilgileri il/ilçe milli eğitim müdürlüklernden alabilirsiniz dedi ...

Ben de biraz önce alo 147 yi aradım. Bana ise daha sistemimize "okul formatörlüğü kaldırılıdı" diye bir talimat gelmedi dedi. İllerde ki farklı uygulamaları anlattım. Ve görevlendirmeler yapılacak mı diye sordum. Yapılmayacaksa gerekçesi nedir dedim? 3 iş günü içersinde soruma detaylı cevap vereceklerini söylediler. Beklemedeyim. Sonucu paylaşırım.

çalışma şu; işimize gelirse formatör olursunuz işimize gelmez ise derslere girersiniz formatör olacaklar daha kaç yıl bunu yaşayacak bu belirsiz

kirezemre' Alıntı:

hep aynı hikaye artık yeni bişey bulsunlar bizi avutçak

an itibari ile çalışmalara başladım. Meb bu kadar çalışırken benim durmam olmaz. bakalım emekliliğe yakın bi sonuca ulaşırım diyorum. aaa pardon konu neydi?

bende bizim hizmetliye sordum hocam formatörlük konusunda ciddi çalışmlar var ama hepsini söylersem süprizi kaçar dedi.

4+4+4 çalışmasını bir ayda bitirip uyguluyorlar,bizim çalışma 5 yıldır aynı..Şaka gibi :)

merak ediyorum bu çalışmayı kim yapıyo hizmetli ya da güvenlik yapmıyordur umarım

Geri