Alt kat boş olunca evimiz ısınmıyor

Kodla Büyü

barissakallioglu

Aktif Üye
Arkadaşlar benim evim doğal gaz ile ısınıyor ve alt katta oturan almancılar kışın yoklar. Geçen yıl ısınamadık. Bu yıl da öyle olmasını istemiyorum. Binada ısı yalıtımı yok, yönetim henüz yalıtım kararı almadı. Zemine halıfleks düşünüyorum. Bebeğimizin hasta olmasını istemiyoruz. Bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardım edebilir misiniz ne yapmalıyım?

Eğer zemin parke değilse Parke Altı Strafor 5mm + parke şiltesi + laminat parke
Daha sıcak olsun derseniz altına 50mm strafor köpük koyup üstüne ahşap zemin+vernik yaptırın.
Zemin değişmeyecekse duvardan duvara halıların kalın ve alt kısmı keçeli olanları var onlardan kaplatabilirsiniz.

Teşekkürler c1han, zemini değiştirmeyeceğiz. Bu gün halıcıları gezdik duvardan duvara altı keçeli halılar varmış onlardan sipariş verdim gelip döşeyecekler. Fiyatları biraz tuzlu ama doktorlara ve doğalgaz faturasına fazladan vereceğim para kadardır en azından. Şimdilik böyle çözdük bakalım inşallah yazı sorunsuz geçiririz. (halıların metrekare fiyatları 25lira ile 95 lira arasında değişiyordu, ben 30liralıktan aldım)

Bireysel ısınmada her zaman bu gibi sıkıntılar oluyor hocam. En iyi çözüm o evden çıkıp, merkezi sistem ısıtması olan bir eve taşınmak.

Hocam sayet ben bebekli bir evde haliflex istemezdim illaki gerekli madem su torbali yada daisongibi guclu bir supurgeyle hergun evi supurmenizi oneririm. Bizim ev de de yillarca haliflex vardi bitmek bilmeyen alerji hsstaligiyla bogustum yillarca evakarlari bu tarz urunlere yerlesmeyi cok seviyorlarmis (

Alerji konusu hiç aklıma gelmedi açıkçası, bakalım nasıl olacak sonu, yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız inşallah..

Geri