Arkadaşlar amasra grand kirazlar otelde balayı tatiline çıkmayı düşünüyorum. geceliği 250 tl dediler. bilgisi olan var mı? sizce nasıl ? tavsiye eder misiniz oteli ?
yengehanım hemşerimizmiş ne güzelfurkanhoca' Alıntı:özlem hocam çok yakın bir arkadaşım ve eşim de amasrayı istiyor normalde. aslında akdeniz de muhafazakr bi oteldi düşüncemiz ama arkadaşın düğünü zonguldak karadeniz ereğlide olunca biraz ters kalıyor.
developer hocam , eşim amasyalı zaten
mr.spermeta hocam , güzel bi konak biliyor musunuz safranboluda?
melanik' Alıntı:amasra güzel yer şirin ancak üç günlük limiti var.sonrası sıkıyo :wink:
Öğretmenevinde kalmıştım hocam.yeri çok güzel öğretmenevinin.denize karşı güzel yerde.bayağ oluyo gideli ama fiyat olarak o zaman pahalı gelmişti.furkanhoca' Alıntı:melanik' Alıntı:amasra güzel yer şirin ancak üç günlük limiti var.sonrası sıkıyo :wink:
hocam sanırım kalmışsın orada. nerde kaldın ?
ozgurel' Alıntı:Arkadaşlar öncelikle AmasYa yazarak bazı arkadaşları yanıltmayalım. Konu: AMASRA
Hocam kesin karaını vermişsen eğer sakın Kirazlar otele o kadar para verme. Ben sana Amasra da kalabileceğin çok güzel manzarası olan bir yer tavsiye ederim. İlgilenirsen Tel. No.yu özelden mesaj atarım. Arkadaşların dediği gibi 3. gün Safranbolu da bir konakta kalın. Ben de Safranboludayım, buradan da uygun ve gzel bir konak tavsiye ederim size. SAFRANBOLU - Karabük - Yenice - Çaycuma - Zonguldak üzeri Ereğliye gidersiniz. Mini bir Batı Karadeniz turu olur.