Amasrada Balayı Tatili ?

Kodla Büyü

furkanhoca

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar amasra grand kirazlar otelde balayı tatiline çıkmayı düşünüyorum. geceliği 250 tl dediler. bilgisi olan var mı? sizce nasıl ? tavsiye eder misiniz oteli ?

amasraya gittim,güzel bir yer, tek günde her tarafı gezip bitirebiliyorsun, balayı için kısa sürebilir. 5-6 gün olacağını tahmin edersek balayının. gezme açısından 2. günden sonra sıkılabilrisiniz. bence başka bir yer düşünebilrisiniz?ege tarafları daha iyi olur gibi. bodrum da samimi yerler var. 5 gün kalıp bodrumu gezelebilrisiniz.

hocam 26 ağustosta giriş yapıcam. 30 ağustosta zonguldak karadeniz ereğlide arkadaşımın düğünü var. oraya kolay geçebilmek için amasrayı düşündüm. 3-4 gün kalacağım balayında

sırf arkadaşınızın düğünü var diye balayınızı oldu bittiye getirmeyin yahuu : )) gidilebilecek daha güzel yerler vardır diye düşünüyorum..

ben de amasrada bir gün geçirdim sonra hemen safranboluya geçin derim bi de konakta kalın.

hocam benim endişem kaldığım yerin güzel olmaması. yoksa gezip gezmemek önemli değil. akçakocada güzel bir yer biliyor musun ?

özlem hocam çok yakın bir arkadaşım ve eşim de amasrayı istiyor normalde. aslında akdeniz de muhafazakr bi oteldi düşüncemiz ama arkadaşın düğünü zonguldak karadeniz ereğlide olunca biraz ters kalıyor.

developer hocam , eşim amasyalı zaten ;)

mr.spermeta hocam , güzel bi konak biliyor musunuz safranboluda?

furkanhoca' Alıntı:
özlem hocam çok yakın bir arkadaşım ve eşim de amasrayı istiyor normalde. aslında akdeniz de muhafazakr bi oteldi düşüncemiz ama arkadaşın düğünü zonguldak karadeniz ereğlide olunca biraz ters kalıyor.

developer hocam , eşim amasyalı zaten ;)

mr.spermeta hocam , güzel bi konak biliyor musunuz safranboluda?
yengehanım hemşerimizmiş ne güzel :)

ama dediğim gibi amasya çok değişti gerçekten gezilmeye değer

otel asmalı konak güzeldir hocam bizim gittiğimiz dönemde yer bulamamıştık adını hatırlayamadığım ama hizmetlerinden ve ilgilerinden memnun kaldığım öğretmenevinin karşısındaki konakta kalmıştık tavsiye ederim.

antalya' da balayı yapıcaz biz de. Yerine tam karar veremedim. Kemer, Antalya, Alanya üçünden biri olacak. Kemer nasıl acaba bilgisi olan var mı? Otel fiyatları daha uygun gibi geldi bana :?:

serdemir hocam kemer daha iyi bence. alanya için turistler çok geldiği için çok da uygun değil diyorlar.

developer hocam , amasyaya sık sık geliyorum zaten :)

amasra güzel yer şirin ancak üç günlük limiti var.sonrası sıkıyo :wink:

hocam ben ışık altınel diye bi otelde kalmıştım amasrada 3 sene önce. deniz kenarında, fena değildi.

furkanhoca' Alıntı:
melanik' Alıntı:
amasra güzel yer şirin ancak üç günlük limiti var.sonrası sıkıyo :wink:

hocam sanırım kalmışsın orada. nerde kaldın ?
Öğretmenevinde kalmıştım hocam.yeri çok güzel öğretmenevinin.denize karşı güzel yerde.bayağ oluyo gideli ama fiyat olarak o zaman pahalı gelmişti.

bence AKÇAKOCA, amasraya gittim bana sıkıcı geldi, küçük yer kalacak yer de az olduğu için pahalı

hocam amasyaya yakın bir yer var İnkumu.. küçük bir kasaba ama harika bir yer.. orda kalıp amasra safranbolu filan günübirlik geziler yapabilirsiniz..

Arkadaşlar öncelikle AmasYa yazarak bazı arkadaşları yanıltmayalım. Konu: AMASRA :)
Hocam kesin karaını vermişsen eğer sakın Kirazlar otele o kadar para verme. Ben sana Amasra da kalabileceğin çok güzel manzarası olan bir yer tavsiye ederim. İlgilenirsen Tel. No.yu özelden mesaj atarım. Arkadaşların dediği gibi 3. gün Safranbolu da bir konakta kalın. Ben de Safranboludayım, buradan da uygun ve gzel bir konak tavsiye ederim size. SAFRANBOLU - Karabük - Yenice - Çaycuma - Zonguldak üzeri Ereğliye gidersiniz. Mini bir Batı Karadeniz turu olur.

amasra safranboluya geçerken uğranıp balık yenilen, küçük çarşısı, sahili, kalesi, ağlayan ağacı ve deniz feneri olan bir uğrak yeridir. Balayı için başka bir yere gidilmelidir bence de

ozgurel' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle AmasYa yazarak bazı arkadaşları yanıltmayalım. Konu: AMASRA :)
Hocam kesin karaını vermişsen eğer sakın Kirazlar otele o kadar para verme. Ben sana Amasra da kalabileceğin çok güzel manzarası olan bir yer tavsiye ederim. İlgilenirsen Tel. No.yu özelden mesaj atarım. Arkadaşların dediği gibi 3. gün Safranbolu da bir konakta kalın. Ben de Safranboludayım, buradan da uygun ve gzel bir konak tavsiye ederim size. SAFRANBOLU - Karabük - Yenice - Çaycuma - Zonguldak üzeri Ereğliye gidersiniz. Mini bir Batı Karadeniz turu olur.

hocam neresi bahsettiğin yer ? özelden yazar mısın ?

Hocam ben Filyos'luyum. Amasra'ya yakın bir yer. Hatta eşimin tayini Amasra'ya çıktı, ,inşallah ben de bu sene Bartın'a gideceğim. Amasra'nın 2 günlük olayı var. 1. gün bi gezersiniz, 2. gün denize girersiniz. Bitti:) Ama daha sonra Safranbolu, İnkumu, Çakraz, Filyos, Kızılkum gezerek balayınızı geçirebilirsiniz.

250 TL ye çok daha güzel yerlerde balayı yapılabilir.
Amasra 2. günden sonrası sıkıcıdır.
Antalya Çıralı bungalov evlerini bir araştırın derim.

Geri