AMASYA BTR GÖREVLENDİRMELERİ.

Kodla Büyü

ibrahim_hoca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar şubatın biri itibari ile başvurularımız alındı.bugün gelen habere göre bt lab. bulunan ama fatih projesi olmayan illerde görevlendirme yapılmayacakmış.müdürüm haber verdi.istersen fatih projesi olan 2 okul varmış birine görevlendirme istemen mümkün dedi.bende istemiyorum dedim.şuan okulumda 15 saat dersim var.haftanın 4 günü dersim var.haftalık ders programımı düzeltmeleri gerekir mi.müdür istersen yok ol evden gelir alırım dedi.ne olacak halimiz:(

hocam ben de amasya da görev yapıyorum .ancak bize böyle bir yazı gelmedi ya da bizimkilerin haberi yok.Biz başvara yaparken de böyle bir madde yoktu.Zaten amasya da sadece liselerde var fatih projesi bildiğim kadar...Siz ilköğretimde mi yoksa lisede misiniz?

hocam şube muduru ve il kordinatörleriyle goruştum,sıkıntı yok dedi ,bugun yarın olurlar gelecek dedi.... :+1:

ibrahim_hoca' Alıntı:
arkadaşlar şubatın biri itibari ile başvurularımız alındı.bugün gelen habere göre bt lab. bulunan ama fatih projesi olmayan illerde görevlendirme yapılmayacakmış.müdürüm haber verdi.istersen fatih projesi olan 2 okul varmış birine görevlendirme istemen mümkün dedi.bende istemiyorum dedim.şuan okulumda 15 saat dersim var.haftanın 4 günü dersim var.haftalık ders programımı düzeltmeleri gerekir mi.müdür istersen yok ol evden gelir alırım dedi.ne olacak halimiz:(
BRT değilseniz ve dersiniz yada nöbet göreviniz yoksa sizi kimse zorla okula getirtemez :)

tgbsglm' Alıntı:
hocam ben de amasya da görev yapıyorum .ancak bize böyle bir yazı gelmedi ya da bizimkilerin haberi yok.Biz başvara yaparken de böyle bir madde yoktu.Zaten amasya da sadece liselerde var fatih projesi bildiğim kadar...Siz ilköğretimde mi yoksa lisede misiniz?

hocam ben ilköğretimdeyim.ben de görevlendirmeler yapılacak zannediyordum ama okul müdürünün bugün öğlen sonu beni çağırıp durumu anlatması ile fatih projesi olan okullara görevlendirme yapılacağını duydum

seyitali' Alıntı:
hocam şube muduru ve il kordinatörleriyle goruştum,sıkıntı yok dedi ,bugun yarın olurlar gelecek dedi.... :+1:

bizim ilçe koordinatörü'de sadece fatih projesinin olduğu okullara görevlendirme yapılacağını söyledi bilmiyorum ne olur artık.İlçemiz suluova...

Amasya sağolsun, hep geriden gelelim biz. Milletin görevlendirmeler şakır şakır yapılmış. Taa ne zaman başvuru da aldınız, ne bekliyorsunuz arkadaş.

BTR görevlendirmesini il yapmıyor mu? İlçeye özgü bir durum olamaz. Ya tüm ilde vardır, ya tüm ilde yoktur.

bende amasya merkezdeyim görevlendirme yapılacak diye gelip duruyorum okula iki gündür. bize henüz yapılıp yapılmayacağı ile ilgili okul tarafından bişey söylenmedi. inşallah dediğiniz gibi değildir. amasyada fatih projesi olan okul sayısı kaçki zaten. ne yapacaklar bu kadar öğretmeni.

Amasya MEM sitesinde açıklanmış listeler. İlk dönemki gibi, bir değişiklik yok.

dikkat ettim fatih uygulanan okullara (suluova'da) bilişim öğretmenleri değilde diğer branşcılar gitmiş.bence yaydıkları-söyledikleriyle fatih projesi olan okullara bilişimci öğretmenlerle doldurmaya çalıştılar ama buna rağmen ingilizceciler buraya görevlendirilmiş.işgüzar herifler.tamam olur deseydik şimdi oraya göndereceklerdi :(

Geri