AMASYA FORMATÖRLÜK???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocalarım biz BURDUR olarak yarın mem müdürü ile görüşmeye gidiyoruz. Aynı duyarlılığı sizlerden de bekleriz.

merzifondaki şube müdürüne sorduğumuzda bu sene formatör öğretmen görevlendirmesi olmayacağını mevcut genelindeki bilişim öğretmenlerini ihtiyaç doğrultusunda dağıtacağını söylüyor ya bu adamlar işi bilmiyor yada biz bu işten bi nane anlamıyoruz dün ankarada bütün il genelinde görevlendirmeler olmuş...ankara görevlendiriyorsa diğer iller neden korkuyor arkadfaş ben durumu anlayamadım....

alemci40' Alıntı:
merzifondaki şube müdürüne sorduğumuzda bu sene formatör öğretmen görevlendirmesi olmayacağını mevcut genelindeki bilişim öğretmenlerini ihtiyaç doğrultusunda dağıtacağını söylüyor ya bu adamlar işi bilmiyor yada biz bu işten bi nane anlamıyoruz dün ankarada bütün il genelinde görevlendirmeler olmuş...ankara görevlendiriyorsa diğer iller neden korkuyor arkadfaş ben durumu anlayamadım....
Formatörlük olmazsa bu sene tamircileri çağırırlar artık her yere. Şahsen elimi klavyeye sürmem :)

alemci40' Alıntı:
:++: :++:

bugün miili eğitim Müdürü ile görüşme imkanım oldu bakanlık yazısı bekliyoruz görüş yazısı olmadan görevlendirme olmayacak bildiğim kadarıyla sizin için çalışma varmış bekliyceksiniz dedi. :cry:

olmayacaksa bu sene görevlendirme yapmayacağız desinler bizde artık tamirci çırağı yok berber kalfasımı olacağımıza karar versek ...gereksiz bi okulda h,ç ders yokkken görevlendirme yapıldım amele gibi çalışıyorum...biri bu bakanı durdursun...:DD

alemci40' Alıntı:
olmayacaksa bu sene görevlendirme yapmayacağız desinler bizde artık tamirci çırağı yok berber kalfasımı olacağımıza karar versek ...gereksiz bi okulda h,ç ders yokkken görevlendirme yapıldım amele gibi çalışıyorum...biri bu bakanı durdursun...:DD
Çalışma sayın hocam. Ders yoksa değil hatta ders olsa, formatörlük olsa bile yapmak zorunda olmadığın hiçbir şeyi yapma.

hocam oyle haklısın ama insanın vicdanı rahat etmiyor işte yoksa kürekle koymuşlar gibi yerimdem kımıldamam....

hocam vicdanım rahat etmiyor diyorsun ama işin olmadığı herşeyi sana söylerken herkesin vicdanı rahat buna ne demek lazım.

Yardım amacıyla bir program gösterirsin ya da bir yazı excelde küçük bir şablon oluşturursun. sonuç üzerine kalır
burada vicdan var mı sence?

haklısın belk,de hocam ama sevdiğim insanlarda kırılmıyor bazen de herseye maddi bakılmıyorbazen sevgi saygı ek dersle bile karsılamıyor biz olayın manevi tarafımdayım çünkü okuldaki idarecilerin elinde olan bişey yok görevlendirme işi büyük başların işi onlarada elimizden bisey gelmıyor bizde hırsımızı ıdareden alıyoruz galiba :) ama illaki formatörlüğü istiyorum...sevapta bi yere kadar :D

burası biraz garip, ben ücretliye başvurduğumda bi formatörlük muhabbeti vardı, bi memur çıktı dediki sen bilgisayar öğretmenliği mezunusun atansanda formatör olamazsın. diğer branşlarda formatör belgesi olanlar formatör olabiliyor dedi.

Formatörlük eskiden bilgisayar öğretmenleri ortada yokken öyle verilmiş. O şahsın hafıza mekanizması bi 15 yıl geride kalmış sanırım :D

arkadaşlar amasyadan bi haber var mı ...bilgisi olan var mı ...görüşen olursa bizide bilgilendirirse sevınırım...

omd' Alıntı:
alemci40' Alıntı:
Formatörlük olmazsa bu sene tamircileri çağırırlar artık her yere. Şahsen elimi klavyeye sürmem :)

aynen hocam web sitesinide artık kendileri günceller

alemci40' Alıntı:
arkadaşlar amasyadan bi haber var mı ...bilgisi olan var mı ...görüşen olursa bizide bilgilendirirse sevınırım...
Arkadaşlar Bakanlık yazı göndermediği sürece bekliycekler.İl Milli Eğitim müdürü bekliyoruz dedi.(Yüz ifadesinden anladığım elime yazı gelmeden yapmak niyetinde değilim)

hocam benım anlamadığım amasya neden korkuyor diğer iller özellikle bu kararın çıkacağı il olan ankara görevledirmeyi yaparken amasya neyi problem ediyor...aslında bu kadar görevlendirmeyi bekletmelerine tepki olarak görevlendirme yapmaları lazımken hala beklemedeler....amasya etrafı çorum tokat sinop sivas bunlar yapmış ortadaki gariban amasya hala bekliyor...yazııkkk....

Yani olmayacaksa yolumuzu ona göre çizelim anlamıyorum ki ne yapıyorlar! Acaba biz de diğer illerdeki gibi toplanıp Milli Eğitim Müdürü ile kendimiz mi görüşsek?Çünkü şube müdürleri topu birbirine atıyor.Yani hepsi korkuyorlar kısacası.

Hocam 17sinde İl Milli Egitim Müdürü ilede görüşmüştüm.Sizinle ilgili çalışma var bekleyin demişti.

vedat' Alıntı:
Hocam 17sinde İl Milli Egitim Müdürü ilede görüşmüştüm.Sizinle ilgili çalışma var bekleyin demişti.

hocam diyemedin mi o çalışmayı türkler anadoluya girdiğinden beri devam ediyor diye. Samsun da tamamladı onayları verdi, Samsun'dan büyük il miymişiz ki bizde hala ses seda yok anlamıyorum.

daha yeni aradım milli eğitimi bu hafta maaş karşılığını doldurmak şartıyla formatör görevlendirmesi yapacaz diyorlar bilginiz olsun....

Seçmeli dersin maaş karşılığını doldurmasımı olurmuş senin elindemi 15 saat doldurmak.o yazıyı nasıl buşekilde anlayabiliyorlar

Geri