Gönderme şeysi: viewtopic.php?t=93998
Formatörlük olmazsa bu sene tamircileri çağırırlar artık her yere. Şahsen elimi klavyeye sürmemalemci40' Alıntı:merzifondaki şube müdürüne sorduğumuzda bu sene formatör öğretmen görevlendirmesi olmayacağını mevcut genelindeki bilişim öğretmenlerini ihtiyaç doğrultusunda dağıtacağını söylüyor ya bu adamlar işi bilmiyor yada biz bu işten bi nane anlamıyoruz dün ankarada bütün il genelinde görevlendirmeler olmuş...ankara görevlendiriyorsa diğer iller neden korkuyor arkadfaş ben durumu anlayamadım....
:++: :++:alemci40' Alıntı:merzifondaki şube müdürüne sorduğumuzda bu sene formatör öğretmen görevlendirmesi olmayacağını mevcut genelindeki bilişim öğretmenlerini ihtiyaç doğrultusunda dağıtacağını söylüyor ya bu adamlar işi bilmiyor yada biz bu işten bi nane anlamıyoruz dün ankarada bütün il genelinde görevlendirmeler olmuş...ankara görevlendiriyorsa diğer iller neden korkuyor arkadfaş ben durumu anlayamadım....
Çalışma sayın hocam. Ders yoksa değil hatta ders olsa, formatörlük olsa bile yapmak zorunda olmadığın hiçbir şeyi yapma.alemci40' Alıntı:olmayacaksa bu sene görevlendirme yapmayacağız desinler bizde artık tamirci çırağı yok berber kalfasımı olacağımıza karar versek ...gereksiz bi okulda h,ç ders yokkken görevlendirme yapıldım amele gibi çalışıyorum...biri bu bakanı durdursun...D
omd' Alıntı:Formatörlük olmazsa bu sene tamircileri çağırırlar artık her yere. Şahsen elimi klavyeye sürmemalemci40' Alıntı:merzifondaki şube müdürüne sorduğumuzda bu sene formatör öğretmen görevlendirmesi olmayacağını mevcut genelindeki bilişim öğretmenlerini ihtiyaç doğrultusunda dağıtacağını söylüyor ya bu adamlar işi bilmiyor yada biz bu işten bi nane anlamıyoruz dün ankarada bütün il genelinde görevlendirmeler olmuş...ankara görevlendiriyorsa diğer iller neden korkuyor arkadfaş ben durumu anlayamadım....
Arkadaşlar Bakanlık yazı göndermediği sürece bekliycekler.İl Milli Eğitim müdürü bekliyoruz dedi.(Yüz ifadesinden anladığım elime yazı gelmeden yapmak niyetinde değilim)alemci40' Alıntı:arkadaşlar amasyadan bi haber var mı ...bilgisi olan var mı ...görüşen olursa bizide bilgilendirirse sevınırım...
tık yokzturfan' Alıntı:Bütün illerde nerdeyse onaylar çıktı.Amasya'dan ses yok mu hala?
vedat' Alıntı:Hocam 17sinde İl Milli Egitim Müdürü ilede görüşmüştüm.Sizinle ilgili çalışma var bekleyin demişti.