omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 6,814 26 Haziran 2011 #1 Amasya'da durum son durum nedir arkadaşlar?
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 6,814 15 Ağustos 2011 #2 Amasya'da olan tek ben miyim ) Bir ara birisi sanki Eylül'de olacak demişti gibime geliyor ama bulamadım. Kesin bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Amasya'da olan tek ben miyim ) Bir ara birisi sanki Eylül'de olacak demişti gibime geliyor ama bulamadım. Kesin bilgisi olan var mı arkadaşlar?
B bilisimci_tugrul Aktif Üye Mesajlar 191 15 Ağustos 2011 #3 ilk kez amasyadan yazan birini görüyorum...
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 6,814 15 Ağustos 2011 #4 ben de il dışı tayinlerle geldim hocam Tek ben değilim yahu il dışıyla atanan birkaç kişi daha vardı
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 6,814 15 Ağustos 2011 #6 ucamus' Alıntı: eylülde hocam Genişletmek için tıkla ... Amasya'nın neresindensin hocam? Ben Taşova'dayım.
ucamus' Alıntı: eylülde hocam Genişletmek için tıkla ... Amasya'nın neresindensin hocam? Ben Taşova'dayım.
ucamus Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,511 15 Ağustos 2011 #8 BEN AMASYALIYIM HOCAM MERKEZDEYİM BT İL KOORDİNATÖRÜ YAKIN TANIDIK Bİ HOCAMIZ KENDİM SİVASDA GÖREV YAPIYORUM.KENDİSİYLE YAPILAN SOHBETDE ÖĞRENDİM EYLÜLDE OLACAĞINI...
BEN AMASYALIYIM HOCAM MERKEZDEYİM BT İL KOORDİNATÖRÜ YAKIN TANIDIK Bİ HOCAMIZ KENDİM SİVASDA GÖREV YAPIYORUM.KENDİSİYLE YAPILAN SOHBETDE ÖĞRENDİM EYLÜLDE OLACAĞINI...
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 6,814 15 Ağustos 2011 #9 ucamus' Alıntı: BEN AMASYALIYIM HOCAM MERKEZDEYİM BT İL KOORDİNATÖRÜ YAKIN TANIDIK Bİ HOCAMIZ KENDİM SİVASDA GÖREV YAPIYORUM.KENDİSİYLE YAPILAN SOHBETDE ÖĞRENDİM EYLÜLDE OLACAĞINI... Genişletmek için tıkla ... Sağol hocam. Sanırım yeni dönemde ben de tanışırım il kordinatörü arkadaşınızla
ucamus' Alıntı: BEN AMASYALIYIM HOCAM MERKEZDEYİM BT İL KOORDİNATÖRÜ YAKIN TANIDIK Bİ HOCAMIZ KENDİM SİVASDA GÖREV YAPIYORUM.KENDİSİYLE YAPILAN SOHBETDE ÖĞRENDİM EYLÜLDE OLACAĞINI... Genişletmek için tıkla ... Sağol hocam. Sanırım yeni dönemde ben de tanışırım il kordinatörü arkadaşınızla
B bilisimci_tugrul Aktif Üye Mesajlar 191 16 Ağustos 2011 #10 özür durumundan amasyaya atanan var mı...