Amasyada görev yapanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0nursah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

0nursah

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yarın zümremiz var. Ben aslında katılmamayı düşünüyordum çünkü gelen yazıda bilişim teknolojileri öğretmeni yok bilgi iletişim öğretmenleri var. Kardeşim benim branşım bilgi iletişim değil bilişim teknolojileri daha bundan haberiniz yok deyip katılmayacaktım ama rehberlik konusu fikrimi değiştirdi. Yarın bence Amasyada çalışan bilişimciler tam takım orada olmalıyız. Her okuldan, her müdürden farklı bir ses çıkmadan milli eğitim müdürüyle şube müdürüyle toplantı faydalı olur en azından yeni şeklin eskisinden farklı olduğunu yukardakilere bizzat söyleyelim yoksa herkes değişik uygulayacak okullarda göreceksiniz. Ben dün müdür yardımcısına bahsettim bilişim tek rehberliğinden 5 e kadar durursun sen olmaz öyle 18 saat ekders vercez diyo. yok öyle bi dünya öğrencinin burdan gittiği dakka bende gidiyorum dedim. Eğer baştan taviz verirsek sonradan toparlayamayız arkadaşlar sonrada bizim müdür 3 te gönderiyo bizimki 5 e kadar bekletiyo muhabbetleri başlar. O yüzden yarın kalabalık bi şekilde orada olalım en azından elimizdeki metinle hakkımız olan şartları rahat savunabilelim işimizi müdürlerin keyfine bırakmayalım. Saygılar

Ben halk eğitimdeyim, 1-2-3'ünde de Sinop'ta sempozyumdaydım o yüzden toplantıdan haberim olmadı.

yazıyı siteye koymuşlar ama başvuru tarihleri belirtilmemiş. milli eğitim müdürü toplantıda 10u dedi ama belli olmaz bunların işleri. pazartesi başvuracağım ben.sakata gelmesek bari

Geri