An. Lis. ne atananlar ne zaman göreve başlayacak?

Kodla Büyü
Hocam il mem i ararızda adamlar üstteki yazıyı atmışlar. Ama yazı 13 Aralıkta çıkmış. Bizim atama 17 sinde oldu. Neyse il mem i aramaya devam edecem, sürekli meşgul şuan.

Aloo Mersin ne yapıyorsun çık aradan... Biri onlara haber etsin ne ediyorsunuz diye???

Arkadaşlar az önce Mersin mem' e yoğun çabalarım sonucu ulaşabildim. Bizim yazımızı dikkate alacaksınız dedi. Yani kararname gelince ayrılma başlama işlemlerinizi yapmalısınız dedi. Bakanlığımı dinleyecez il milli eğitimimi şaştım kaldım :)

ferdierdem55' Alıntı:
Arkadaşlar az önce Mersin mem' e yoğun çabalarım sonucu ulaşabildim. Bizim yazımızı dikkate alacaksınız dedi. Yani kararname gelince ayrılma başlama işlemlerinizi yapmalısınız dedi. Bakanlığımı dinleyecez il milli eğitimimi şaştım kaldım :)

Hocam demediniz mi ne aceleniz var bakanlık yazısı o şekilde değil diye... Belki de bakanlıktan yeni bir yazı gelmiştir o da ayrı bir konu ama o durumda ilgi göstermesi gerekir.

nosTRa' Alıntı:
ferdierdem55' Alıntı:

Hocam demediniz mi ne aceleniz var bakanlık yazısı o şekilde değil diye... Belki de bakanlıktan yeni bir yazı gelmiştir o da ayrı bir konu ama o durumda ilgi göstermesi gerekir.

Bakanlık yazısının o şekilde olduğunu söyledim hocam. Ama bizim yazımızı dikkate alacaksınız dedi. Ben artık 2 si gibi ayrılma başlama işlemlerini yapacam. Aslında daha erken de yapardım da müdür yardımcısı ek dersleri yapim öyle ayrıl dedi. Artık hayırlısı bakalım.

ferdierdem55' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:
ferdierdem55' Alıntı:

Bakanlık yazısının o şekilde olduğunu söyledim hocam. Ama bizim yazımızı dikkate alacaksınız dedi. Ben artık 2 si gibi ayrılma başlama işlemlerini yapacam. Aslında daha erken de yapardım da müdür yardımcısı ek dersleri yapim öyle ayrıl dedi. Artık hayırlısı bakalım.

İnşallah sadece mersin' e has bir durumdur bizi etkilemez 2. dönem diye kendimizi ayarladık.

nosTRa' Alıntı:
ferdierdem55' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:
ferdierdem55' Alıntı:

İnşallah sadece mersin' e has bir durumdur bizi etkilemez 2. dönem diye kendimizi ayarladık.
Galiba Mersin'e has :)

Mersin'den sonra Samsun da 31 aralığa kadar ilişikleri kesin yazısı gönderdi hemde egitim öğretim aksamadan nasil olacaksa eğer ???

Samsun da il mem den gelen yazıya göre 31 aralık itibariyle yeni görev yerinde başlaması gerekiyor.Atama klavuzunda ikinci dönemede diyordu ama norm fazlası atamaları için yer açmak istiyorlar anladığım kadarıyla....

mersin ilçelere gönderdi yazıyı ilçeye sordm bugün, onlarda 1.döneminn sonunda dediler.ama dersler aksamayacaksa bişeyler yaparız dediler.bizlerin malum okulunda dersi yok çoğumuzun.

ilyas33' Alıntı:
mersin ilçelere gönderdi yazıyı ilçeye sordm bugün, onlarda 1.döneminn sonunda dediler.ama dersler aksamayacaksa bişeyler yaparız dediler.bizlerin malum okulunda dersi yok çoğumuzun.

Benim aksıyor valla halk eğitimde görev yapıyorum. 25 ocakta kursum bitecek idi. şimdi kaldı bakalım il ile görüşmek lazım.

nosTRa' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:

Benim aksıyor valla halk eğitimde görev yapıyorum. 25 ocakta kursum bitecek idi. şimdi kaldı bakalım il ile görüşmek lazım.
mersindemisiniz?

ilyas33' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:

mersindemisiniz?

Samsun

hocam dersler aksamasın diye yeni görev yerinde göreve başlayıp eski görev yerindeki derslere devam edecekmişiz samsun da. bu nasıl iş analamadım. saçmalıktan ibaret.... :verymad:

istanbul ikinci dönem dediler ve kararnameler henüz yok. bildiğim kadarıyla süreç kararnamelerin gelmesi ile başlar. kararname gelmeden hangi resmi yazı ile işlemler başlayacak.

McRAM' Alıntı:
hocam dersler aksamasın diye yeni görev yerinde göreve başlayıp eski görev yerindeki derslere devam edecekmişiz samsun da. bu nasıl iş analamadım. saçmalıktan ibaret.... :verymad:

Hocam ben ilçe değiştiriyorum nasıl olacakmış o iş? Size kim bilgi verdi bu konuda???

Anadolu Lisesindeyim, ilköğretime geçmek isterim artık. Gün boyu okulda kalmaktansa...

SİRE' Alıntı:
Anadolu Lisesindeyim, ilköğretime geçmek isterim artık. Gün boyu okulda kalmaktansa...

ne yapmaya çalışıyorlarr anlamadımm :(( yuh artıkk... boşu boşuna mı anadoolu ataması yaptılar şimdi...

Geri