ANA KARTIM YANMIŞ,,,,,,,,,,

Kodla Büyü
BİLĞİSAYARCIYA FORMAT ATMAK İÇİN BİLĞİSAYARIMI BIRAKMIŞTIM ÜÇ GÜN BEKLETTİ.BİR PROPLEM Mİ VAR FORMAT ÜÇ GÜN MÜ SÜRÜYOR DEDİĞİMDE HOCAM ANA KARTIN YANDI BENİM DÜKKANDA OLDU YAPTIRACAĞIM DİYOR AMA BİR HAFTADIR OYALIYOR BU GÜN YARIN DİYE.BİR BARDAK SOĞUK SU İÇMEK İSTEMİYORUM...

Bir şey olmaz hemşerim sıkma canını, esnaf adam yeri yurdu belli, hatasını kabul de etmiş artık nasıl yaktıysa format atarken anakartı, orda bir gariplik var ama anakart bulmak da öyle kolay değil, araştır bul sipariş et zaman alır :wink:

Yanacağı varsa ya. Adamın suçu ne? Gerçi kabul ettiğine göre kendi yaptığı bir yanlışlık olduğunu biliyordur da, her durumda da ben sağlam teslim ettim demek yanlış.

Nitekim, ortada mantıklı hiçbir açıklama yokken de anakart yanabiliyor.

süllerlimustafa' Alıntı:
BİLĞİSAYARCIYA FORMAT ATMAK İÇİN BİLĞİSAYARIMI BIRAKMIŞTIM ÜÇ GÜN BEKLETTİ.BİR PROPLEM Mİ VAR FORMAT ÜÇ GÜN MÜ SÜRÜYOR DEDİĞİMDE HOCAM ANA KARTIN YANDI BENİM DÜKKANDA OLDU YAPTIRACAĞIM DİYOR AMA BİR HAFTADIR OYALIYOR BU GÜN YARIN DİYE.BİR BARDAK SOĞUK SU İÇMEK İSTEMİYORUM...
format atmak için bilgisayarcıya mı götürüyorsunuz bilgisayarınızı hocam? :shock:

Ben de öyle sanıp, format attırmak için bilgisayarcıya giden bilgisayarcılar da varmış, yazdım ama profiline bakınca hocamızın bilgisayar öğrtmeni olmadığını anlayıp sildim...:)

homam şuanda ilçede görevlendirme ile swot analizi yapıyoruz 1000 denek üzerinde,tek tek bakıp progrma işaretle,karşılaştır,analiz yap vs. başımı kaşıyacak vaktim yok.yoksa kolay kolay götürmezdim format attırmaya...

Geri