Anadolu Üniversitesi Görevli işlemleri sistemi?

Kodla Büyü

aytduman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Açık öğretim Fakültesi sınavlarında görev alabilmek için bu sistemden görev talebinde bulunmuştum,öğrencilerin sınav yerleri belli olmuş,görev çıkıp çıkmadığını nereden öğrenebiliriz acaba?

Arkadaşlar profildeki resmim kaç kezdir siliniyor, sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı?

bu sınav görevleri sadece ilde çalışan öğretmenlere mi çıkıyor? ben ilçede çalışıyorum görev alamaz mıyım?
Az önce siteye üye olmaya çalıştım Sistemde kaydınız bulunmamaktadır. Lütfen bağlı olduğunuz kurumdan kaydınızı yaptırınız. diye bir uyarı aldım. Nereye kayıt yaptırmam gerekiyor acaba?

evet maalesef sadece ildeki okullara bina şifresi veriyorlar. Bina işlemleri sisteminden kaydınızın yapılması gerekiyor.

Arkadaşlar eğer kendi şifrenizle bakıyorsanız görev cıkmıadı görünüyor. Sizler okulun Anadolu ünv görev panelinde BİNA İŞLEMLERİ Ekranından bakarsanız orada listede görev istediyseniz isminiz vardır .Iyı akşamlar.

bu sistem ösym gis gibi değil çalışmıyor sanki sadece görüntüsü var. görev talep ediyoruz çıkıyormu çıkmıyormu belli değil. heralde sadece okulunda sınav olan öğretmenler görev alıyor

hocalarım okulun şifresinden belli oluyor , işin garibi bizim eski müdür şifresini taşıttırmış biz gene bizim okula bakamadık :D :puhaha:

Anadolu Üni sınavlarında genellikle salon başkanını üniversitedeki öğretim görevlilerinden gözetmenleride hangi okulda sınav yapılacaksa o okulun öğretmenlerinden augisten görev talep edenler arasından seçiyorlar.

görev çıkıp çıkmadığını sistemden öğrenemiyoruz.. sınavdan iki hafta önce görev kağıtları okullara gönderiliyor.. bir hafta süreylede iptal ve değişiklik işlemlerini yapıyoruz bu süre uzayabiliyor.. size görev çıkmasada yada ikinci bir görev istiyorsanız ösym bürosuna giderek iade isteyebilirsiniz.. ben 4 sınavın 4 ünede bu şekilde görev almıştım..

bugün görev çıkanların evrakları okula gelmiş. bizim okulda aöf sınavı yapılmıyor. sisteme kayıtlı herkese başka okullarda görev çıkmış. bana 3 oturum gözetmenlik çıkmış.
bu sınavda oturum başına ne kadar ücret veriliyor?

Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri sistemine yüklediğim tüm fotolar silindi ve hiç görev de çıkmadı, şimdi ise resim ekleme menüsü yok.
Bu konuda bilgi sahibi olan birisi var mı?

Geri