Anadolu İHL öğrencisi Öğretmen Bıçakladı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan spider23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Odaklanmamız gereken nokta; bir öğrencinin öğretmenini bıcaklayacak duruma gelmiş olmasıdır, İmam hatipde olmuş olması değil. Bu tip öğrenci fen lisesinden de çıkabilir. Bu durumdan dolayı Ömer Dinçer gurur duysun..

Öyle ki, bazı arkadaşlar neredeyse sevinecek bu olayın İmam Hatip Lisesinden çıkmasına...

Madem kıyaslama yapacaksınız, bu olayların daha çok hangi liselerden çıktığına bakın. Yaklaşımınız gerçekten polemik istiyorum diyor, dayanamadım ben de...

BUNLAR EN AZ 10 YILLIK EĞİTİM SONRASINDA OLUYOR.
OKULLARDAKİ EĞİTİM DÜZENİNİN ARTAN ÖĞRENCİ ŞİDDETİ KAPSAMINDA YENİDEN SORGULANMASI GEREKİYOR

iki ayrı sınıf yaratma girişimlerinin haklılığı gözüküyor. Demek ki istediklerini yapabilmişler tebrikler. Zaten açık açık söylüyorlardı safını belli edeceksin diye bakın oldu.

yani aramazdı öyle bir uçurumlar varki.
birileri imam hatip dışındakileri nerdeyse kafir yerine koyuyor
başka birileride imam hatipte bu tip olaylar oluyor diye seviniyor.
Arkadaşlar bu gidişimiz nereye....
hiç güzel görünmüyor.
hepimizin durup bir düşünmesi gerekir.
biz nerede hata yaptık (hatta ben nerede hata yaptım) demesi gerek.
bir bela musibet geldimi ayrım gözetmeyecek, hepimize gelecek....

spider23' Alıntı:
linkte ki sayın bülent arınç'ın üslubu sayın Başbakanın üslubu hakkında ki vecizeleriniz nelerdir??????Onlarda POLEMİKÇİ _ Ayrıştırırcı vs..vs... ???????????mi??????? yoksa HAKLI MI??????

Onlarda yanlış, ama yanlışa yanlış ile cevap vermekte yanlış değil mi sizce hocam?

bir bakan çıkıp imam hatipli olanları ötekileştiriyorsa buna karşı arkadaşımın yazmasında kızmaycaksınız siz o bakana tepki gösternediyseniz bunada tepki göstermeyin.

imam hatiplerin diğer okullardan farkı yok binlerce olay oluyor hatta ahlaki suçlar bile yaşanabiliyor. insanın olduğu her yerde suç olur. siz hükümet olarak ne kadar önlem alıyorsunuz :?

milli eğitim bünyesindeki bütün okullar bizimdir ve ötekiletşriilmesi kadar iğrrenç bir durum olamaz.eğitimden anlamayın ama ahkam kesmeye gelince her söylediği doğru zannedilen şahısların bir de şakşakçıları olunca adam yaptığından birde gurur duyuyor. biz öğretmenler olarak olaylara hükümetin cephesiyle değil bilinçli ve objektif yaklaşmak zorundayız

şiddet artık okullarda hastanelerde değil toplumda genel bir şiddet eğilimi var haberleri izlemek bu kanıya varmada yeterli bilimsel istatistiklere falan gerek yok. Okullardaki olaylar hem fevri olaylar yaniii

Psikopat imam hatipliler. Tez darağaçları kurulsun... Birileri fena alınmış...

Bıçaklayan öğrenci bizim içimizden öğrencimiz, bıçaklanan öğretmende bizim içimizden öğretmenimiz. Konuştuklarımıza bakın. Neden Eğitimde yerinde bile saymayıp geri gittiğimizi düşünelim.

Çok üzücü bir durum..
Ama birileri çıkıp İmam Hatiplerde terörist yetişmez diyorsa(sanki diğer tüm okullar terörist yetiştiriyormuş gibi) birilerini de bu mudur İmam-Hatip öğrencisi yaptığına bakın..diyebilir..hiç kusura bakmayın :!:

BBNET
Geri