Anadolu L. Atama olunca???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LionKing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

LionKing

Site Gezgini
Şimdi anadolu lisesine görevlendirilen arkadaşlar.. yakında buralara anadolu lisesi sınavıyla atama yapılınca ne olacak peki... ya da görevlendirilen okullar kapalı mı gösterilecek... and lisesi atamalarına... fikri olan arkadaş var mı????

evet and. lisesi atamasına engel olmaz birde bt kadrosu müdürüm norm işlemlerindeki vereceği ders saatine bağlı ayrıca bence artık lislerde kadro açılabilir çünkü fatih projesi öncelikli liselerde müdürler bir bt öğrt. ihtiyaç oldugunun farkındalar

okulda bilgisayar öğretmeni yokken neden norm açılsın ki. ileriyi düşünerek norm açılmaz. öğrenciler seçmeli ders olarak bt yi seçmiş olması gerekir.

Görevlendirilen arkadaş ilk dönem boyunca çalışır
Eğer kasımda atama gelirse gelen arkadaş derslere girer
Rehber arkadaş rehberlik yapar
İkinci dönem ise görevlendirilen arkadaş evine döner kadrolu arkadaş bt öğretmeni + bt rehberi olur

ben anadolu lisesindeyim. 12. sınıflara nasıl olsa bilgisayar öğretmenii gelmez. bilgisayar seçin de test çözersiniz demişler. sonra da ben tayin istedim....gerisini siz düşünün çok komik. öğrenciler hocam bizi oyuna getirdiler deyip duruyorlardı :puhaha: :puhaha: ne hallere düştük

Kasım ayında yapılacağı söyleniyor. O zaman yapılsa bile Şubat ayına kadar kendi okullarında kalırlar. Eğitim - öğretimin aksamaması için.

hakanotuken' Alıntı:
Görevlendirilen arkadaş ilk dönem boyunca çalışır
Eğer kasımda atama gelirse gelen arkadaş derslere girer
Rehber arkadaş rehberlik yapar
İkinci dönem ise görevlendirilen arkadaş evine döner kadrolu arkadaş bt öğretmeni + bt rehberi olur

Aynen böyle olur...

bilalca' Alıntı:
Kasım ayında yapılacağı söyleniyor. O zaman yapılsa bile Şubat ayına kadar kendi okullarında kalırlar. Eğitim - öğretimin aksamaması için.
bencede böyle olucak kasım sonu bile yapabilirler

Arkadaşlar ben 2 yıl evvel norm fazlası olduğum okula formatör oldum. Resen atandığım okulun müdürü itirazla 15 gün içinde formatörlüğümün yerini değiştirdi. 2. olarak bir anadolu lisesine tayin isteyeceğim ve okulun müdür yard. bana gelirsen görevli arkadaşı gönderip seni formatör yaparız demişti. Bence Şubatı beklemeden formatör oluruz.

safiye' Alıntı:
Arkadaşlar ben 2 yıl evvel norm fazlası olduğum okula formatör oldum. Resen atandığım okulun müdürü itirazla 15 gün içinde formatörlüğümün yerini değiştirdi. 2. olarak bir anadolu lisesine tayin isteyeceğim ve okulun müdür yard. bana gelirsen görevli arkadaşı gönderip seni formatör yaparız demişti. Bence Şubatı beklemeden formatör oluruz.
formatörlük öyle herzaman yapılmaz, toplu biçimde milli eğitim müdürlüğü'nün valilik onayına sunmasıyla olur. Mesele bizim Kahramanmaraş talepleri aldı ve bir hafta içinde onaya sunacak, kasımda anadolu liselerine atanan kişi formatörlük onaylatamaz

ben merak ediyorum anadolu liseleri sınavına kaç bilişimci girerki :) dersimiz bile yok doğru düzgün ne işim var anadolu lisesinde :)

Ders yoksa btr oluruz hocam, ben ilköğretimde kalacağıma gönül rahatlığı ile Anadolu yazarım

hocam ben 5 yıl önce geçtim giren baya arkadaş vardı. geçen yıl bi arkadaşım girdi çok girenin olduğunu söylüyor. inanın ilköğretime göre daha rahat. dediğiniz gibi seçmeli ama idarem sağolsun her yıl gitmemem iziç zorunlu dersi 10. sınıflara seçtiriyor. öğrenci kapasitesi de güzel. sınav var not var. dersler de gayet iyi gidiyo.çok şükür

Geri