Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu konulardaki cahilliğime verin, bilgisayar ve öğretim teknolojileri bölümü mezunuyum istanbulda görev yapıyorum, bu il içi atama döneminde Anadolu liselerine sınavsız tercih yapabiliyor muyuz?
Arkadaşlar bu konulardaki cahilliğime verin, bilgisayar ve öğretim teknolojileri bölümü mezunuyum istanbulda görev yapıyorum, bu il içi atama döneminde Anadolu liselerine sınavsız tercih yapabiliyor muyuz?
Hocam şöyle bir durum var artık sınavsız alınma durumu gibi durum peydah olduğu için düz anadolu lisesine geçiş yapabilirsiniz ama anadolu kadrosu vermiyorlar. Arkadaşım iller arasında anadolu kadrosu olmadığı halde anadolu lisesine geçti ve orada halen görev yapmakta ama dediğim gibi düz anadolu, anadolu meslek olmaz size de sanırım. Mebbis de size gözükür ve tercih yapın derim boş verin dönerse eğer tekrar tercih hakkı veriyorlar.