Anadolu liseleri atama

Kodla Büyü

jrerkan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu konulardaki cahilliğime verin, bilgisayar ve öğretim teknolojileri bölümü mezunuyum istanbulda görev yapıyorum, bu il içi atama döneminde Anadolu liselerine sınavsız tercih yapabiliyor muyuz?

jrerkan' Alıntı:
Arkadaşlar bu konulardaki cahilliğime verin, bilgisayar ve öğretim teknolojileri bölümü mezunuyum istanbulda görev yapıyorum, bu il içi atama döneminde Anadolu liselerine sınavsız tercih yapabiliyor muyuz?

hayır hocam yapamassınız, mutlaka anadolu kadronuz olması lazım. Zaten sistem size açmaz anadolu liselerini

Hocam şöyle bir durum var artık sınavsız alınma durumu gibi durum peydah olduğu için düz anadolu lisesine geçiş yapabilirsiniz ama anadolu kadrosu vermiyorlar. Arkadaşım iller arasında anadolu kadrosu olmadığı halde anadolu lisesine geçti ve orada halen görev yapmakta ama dediğim gibi düz anadolu, anadolu meslek olmaz size de sanırım. Mebbis de size gözükür ve tercih yapın derim boş verin dönerse eğer tekrar tercih hakkı veriyorlar.

teşekkürler arkadaşlar, artık bizim ilçede birçok liseyi anadolu lisesi yaptıkları için sormak istemiştim.

Arkadaşlar şu an bana açılan liseler arasında Anadolu liseleri de var son durum hakkında bilgisi olan var mı tercih edebiliyor muyuz?

Geri