Anadolu liseleri atama

Kodla Büyü

jrerkan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bilgisayar ve öğretim teknolojileri bölümü mezunuyum, tercih edebileceğim okullar arasında Anadolu liseleri de var listede, daha önce olmayacağı söylenmişti ama bir değişiklik mi var? tercih edebiliyor muyuz Anadolu liselerini?

Sınavla değil miydi daha önce? biz herzaman Anadolu lisesi isteyebiliyor muyduk emin misin?

sınavlaydı ama
liseler zaten dönüşüm oldu...

gerçi klavuzu okumak lazım tekrar emin konuşmayayım

sağol kardeşim klavuz bu konuda pek açık değil açıkçası ben birşey anlamadım, eğer bilgisi olan birisi bilgi verirse çok sevinirim

karinca_52' Alıntı:
sınavlaydı ama
liseler zaten dönüşüm oldu...

gerçi klavuzu okumak lazım tekrar emin konuşmayayım

Okumak için kılavuzu yayınlamaları lazım.Duyuru ile başvuru alıyorlar olacak iş değil.Pes...

Şu an kılavuzda Anadolu liselerine atama yapılamayacağı yazmıyor. Sadece sınavla atananların fen liselerine de tercih edebileceği yazıyor ama mahkeme kararı vs var o da risk içeriyor.

normal şartlarda açılmaması gerekir. sınala ataması yapılan bir öğretmen diren il içi tayınla atması yapılmaz. bu konuda danıştay kararı var. daha önce sistemde açılmayan okullar şimdi açılıyorsa bu normal değil. diyelimki siz anadolu lisesini istediniz okul müdür onu onaylayacak mı?

Anadolu liselerinde norm nasıl belirleniyor? ders var mı? ve atandık diyelim Fatih projesinden dolayı BT Rehber Öğretmen olarak kalabiliyormuyuz?

ya olmadı artık gidip ilçe milli eğitime sorucam ama çok eminim ki onlarda bilmiyordur başlarından savmak için "YOH HOCAM YAZAMAZSIN YAZMA SEN... BLA BLA" deyip sallayacaklar başlarından :D

hocam her zaman açılıyordu, norm olmadığı için size görünmemiş olabilir ama benim İngilizce öğretmeni olan bir arkadaşıma tam 2 sene önce bütün Anadolular fen lisesi de dahil açılmıştı çok iyi hatırlıyorum, Anadolu lisesi öğretmeni olmadığı halde, zaten şu an ben listeye bakıyorum da bütün normu olan okullar boş olmamalarına rağmen listeleniyor...

Geri