Anadolu Liseleri Atamaları

Kodla Büyü

Emreyt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar klavuz da bu gün başlayacak yazıyor ama her zaman olduğu gibi meb yaptığı işi yine eline yüzüne bulaştırıyor bu saat oldu hala boş normları açıklamadılar

Normaldir hocam. Ancak bugün yeniden atamalar için ayrılan okullar görülecek. Sınava girenlere ayrılan okullar bugün görülmez bence. Ama siz yeniden atama ile atanacaksanız bilemem..

istanbul için bakalım nereleri açmışlar - öğrenirseniz paylaşabilirmisiniz - özelden ya da forumdan

bakan öğretmenleri beğenmez, kendi memurlarına baksın önce. şu saat oldu şimdiye tercihleri yapmamız bile lazımdı.

ya bu işi anlamıyorum ben ya yeniden atama ile zaten herkesi dolduracaklar kadrolara bizim sınava girmemize ne gerek var o zaman...

evet biz yeniden atamayla gircez zaten onu bekliyoruz. Sene sonunda sınav olcak yine siz ona para birikktirin.neyle dönüyo bu bakanlık sumu yakıo bakim

beni aydınlatırsanız sevinirim :)
özür grubundan sınavsız bir şekilde 2011 şubatta anadolu lisesine geçtim. okulum dönüşen okullardan değil, 4 sene önce direk anadolu lisesi olarak açılmış. 10 marttaki sınava girdim. ilk kez anadolu lisesinde çalışıyorum.
yeniden atama mı yoksa ilk atama mı isteyebilirim?
biz sınavsızların kadrosu boş gözükecek mi?

Hocam yayınlanan duyurunun 10. maddesi şu şekilde:
10- Güzel sanatlar ve spor liselerine atanmak üzere uygulama sınavına katılacak olan Beden Eğitimi, Müzik ve Görsel Sanatlar/Resim öğretmenleri hariç olmak üzere hâlen söz konusu eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler, Yeniden Atama ve İlk Defa Atama kapsamında başvuru yapamayacaklardır.
Bu maddeye göre başvuru yapmanız mümkün görünmemektedir. Anadolu liselerine sınavsız atananların kadroları boş gösterilmeyecek. Bu konuda memurler.net'te şöyle bir yorum yapılmış.

Yine de söz konusu kurum MEB olduğundan, her an herşey mümkün olabilir. Dikkatli olmakta fayda var.

Geri